Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mikortól motorozik a picitek?...

Mikortól motorozik a picitek? Hány hónapos korától?

Figyelt kérdés
2010. nov. 11. 21:34
 1/9 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem a fiam még nem volt 17 hónapos, amikor "rákapott", folyamatosan gyakorolta , most 18 hónapos lesz és már megfordul vele, irányítja stb.

2010. nov. 11. 21:42
 2/9 anonim ***** válasza:
18 hónaposan kezdte. Előtte is ráült, de nem érdekelte.
2010. nov. 11. 22:02
 3/9 anonim ***** válasza:

Nyár elején kezdte, márciusban volt 1 éves.

Most-20 hónapos- már száguldozik, páros lábbal hajtja.

2010. nov. 11. 22:14
 4/9 anonim ***** válasza:
A lányom hamarabb motorozott, mint járt, na nem nagy dicsőség, mert 14 hónaposan kezdett motorozGATni, aztán 15 hósan belejött szépen :) (de egyedül csak 15,5 hósan kezdett járni, addig egyik kezét mindig fogni kellett.) szóval nem baj, ha korán kezdik, mert buli nekik... :)
2010. nov. 11. 22:54
 5/9 anonim ***** válasza:
1 évesen kapott motort és kb 2 hét kelett a használat elsajátításához.
2010. nov. 12. 00:25
 6/9 anonim ***** válasza:

a kisfiam 12 hónapos. 1-2 hónapja, ha kint vagyunk az udvaron, néha ráültettem a nővére kismotorjára, és kicsit tologattam (fogtam rajta), nagyon tetszett neki.

Egy hónapja önállóan sétál, ha kint vagyunk első útja mindig a motorhoz vezet.

Most már egyedül is tud menni vele, leér a lába, és szépen (lépeget). Lassan ugyan, de tud haladni vele.

2010. nov. 12. 11:52
 7/9 anonim ***** válasza:
21 hónapos, most kezdi kapisgálni a dolgot.
2010. nov. 12. 13:27
 8/9 anonim ***** válasza:
14 hónaposan
2010. nov. 12. 20:30
 9/9 anonim ***** válasza:
Lányom kb. 20 hónapos kora óta, mert előtte még nem ért le a lába. Amúgy átlagban olyan 2 éves kor körül kapnak rá igazán a gyerekek.
2010. nov. 13. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!