Mikortól takarózott tudatosan picitek?
Figyelt kérdés
Lassan itt a hűvösebb idő és aggódok a fiam miatt,hogy éjjelente lerúgja a takarót és fázni fog.tavaly még pici volt de 3óránként ébredt így mindig takarva volt de most hogy már átalussza az éjszakát félek hogy nem ébredek fel hogy betakarjam.a ti gyereketek mikor takarózott már magától ha fázott?2011. aug. 21. 20:20
1/5 anonim válasza:
Most két éses és durván másfél honapja felkel ha fázik és betakarozik.
Egy évesen pedig felkelt és sirt ha fázott én betakartam és aludtunk tovább
2/5 anonim válasza:
két éves a fiam,éjjel hálózsákban alszik,nappal vékony pléddel van betakarva.kb 1,5-2 hónapja takarózik be egyedül.éjszaka direkt alszik hálózsákban.még nyáron is,egy nagyon vékony pamutban alszik,olyan vastag,mint egy body,mert igényli.én is betakarózok hajnalban
3/5 A kérdező kommentje:
hát akkor még van időnk,most 16hós...akkor télen vastag hálózsák meg anyuci ébren alszik :-) köszi
2011. aug. 22. 09:37
4/5 anonim válasza:
kisfiam 2 éves,de sajna ő nem takarózik be,inkább fölébreszt.akkor betakarom,majd alszik tovább.egyébbként be tud takarózni egyedül,de neki én kellek.remélem leszokik róla.
5/5 A kérdező kommentje:
de legalább nem fázik meg ha felébreszt:-) ha már mi is eljutnánk idáig már haladás volna :-) köszi
2011. szept. 7. 07:13
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!