Gyermeked mennyi idős korában választotta ki tudatosan az egyforma kártyákat?
Van fából kártyáink. Kb 30 pár. Minden állat fajtából két kártya van. Azaz meg kell keresni pl. az őzike kártya ugyanolyan őzike párját.
Nem tudom mennyire érthetően írtam le.
Gyermeked mennyi idős korában tudta kiválasztani az egyforma állatokat és egymásután 8-10 pár kártyát így összegyűjteni?
Kisfiam 20 hónapos és sorra választja ki a párokat-egyforma állatokat. Amikor megvan a párja, jön a következő kártya és annak is megkeresi a párját.
Olyan büszke vagyok rá vagy ebben a korban ez természetes már?
Ilyen kártyánk - papirból- nekünk is vannak amin állatok vannak meg olyan is amin mesterségek pl. vadász a másikon meg a karabély- puska- vagy szakács és üst ez még nem megy de a két egyformát eltalálja gyakran.
Újságokból is játszunk ilyesmit pl. teszkós meg spar-os katalógus végignézzük a képeket elmondom melyik mit ábrázol aztán ő is kérdez és visszakérdezem aztán rámutat ez nagyon jól bevállt uti játék nálunk és nagyon ügyes benne de csak mostanában 23 hósan próbálkoztunk pár hete először - én se hittem hogy korábban menne-
Ügyes a kisfiad hogy már megy neki! ez egy nagyon jó játék.
Kisfiam nem az a nyugodt. leülök típus. Egész nap kint vagyunk, nemigazán marad meg bent. De most, hogy ilyen az idő, sikerült hosszan játszanunk és elsőre kiválogatta a párokat:)
Este apának is megmutatta a tudományát:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!