Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 16-17 hós picitek mennyit...

16-17 hós picitek mennyit néz/het tv-t, mesét egy nap?

Figyelt kérdés
2010. okt. 2. 07:53
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
56%
Nekem semennyit. Egyszerűen nem köti le. Szerintem még kicsi hozzá, jobban érdeklik a mesekönyvek.
2010. okt. 2. 07:56
 2/11 anonim ***** válasza:

3 éves kortól nézhet napi 20percet, a hivatalos ajánlás szerint.

Tehát 3 éves kor alatt nem ajánlott a tv nézés, többek között azért, mert káros a fejlődő idegrendszernek.

2010. okt. 2. 08:02
 3/11 anonim ***** válasza:
0%
Kb 2-3 órát. Engem nem zavar, ha tévézik, szerintem tök jó mesék mennek pl a BEBE tévén, ami direkt ilyen kicsiknek van.
2010. okt. 2. 08:13
 4/11 anonim ***** válasza:
Amióta itthon vagyok, és megszületett egész megy a tv.1 éves korától kezdte érdekelte, jim -jam vagy bebe. Bár a bebéből már kinőttünk:)Most 19 hós. Reggelente nézi a jim-jamot néha egy órán kersztül is, közbe játszik. Én csinálom kint a reggelit, mosogatok. Néha ránézek.Ezektől a meséktől semmi baja nem lesz.Nagy kedvenc Thomas, Élet a farmon.
2010. okt. 2. 08:45
 5/11 anonim ***** válasza:

1 évesen a mickey egér játszótere volt a nyerő, napi 3x nézett meg 2 rész, most 19 hónaposan a szörny rt, toy story a befutó

naponta 1x végignézi

2010. okt. 2. 10:07
 6/11 anonim ***** válasza:

iker lánykáim vannak 3mas ikrek:) napi 2-3 órát szoktak tv-t nézni:) többi meg játék játék éés játék:)

22/L

a csajok 2évesek :)

2010. okt. 2. 13:36
 7/11 anonim ***** válasza:
Utolsónak. Gratulálok, nem lehet egyszerű 3 2 évessel, de biztos szuper lehet. Én néha az egyetlen egy 19 hósommal alig bírok.
2010. okt. 2. 16:08
 8/11 anonim ***** válasza:
Nálunk is reggeltől estig megy a tévé. Sose tiltottam. Jóformán én is azon cseperedtem fel, mégsem vagyok degenerált:) Szívesen néz 1-2 mesét, de inkább a zenecsatornák a nyerők nála. Most 22 hónapos, imádja pl a Barátok közt-öt, első rész utáni szünetben alszik el mindig. Egyszer nagyon cuki volt, amikor beszólt egy olyat, hogy "ó-ó baby" énekelve és táncolva:) Olyat nem nézünk, ami káros lenne a fejlődésére vagy erőszakos lenne, mást meg nem engedek, ennyi.
2010. okt. 2. 17:15
 9/11 anonim ***** válasza:
Nekünk nincsen TV-nk, notebookon néha szeretek neki mutatni DVD-ket, de nem nagyon érdekli, inkább a billentyűzetet nyomogatja 16 hós babám:)
2010. okt. 2. 20:05
 10/11 anonim ***** válasza:
Az enyém 18 hónapos, de nem érdeklik a mesék.
2010. okt. 2. 21:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!