Milyen cipőben motorozik a gyereked?
1 hete motorral megyünk mindenhova,mert autóm nincs a férjem dolgozik én meg nem biciglizhetek a babakocsink már rég a padláson mert 1 éves kora óta nem ül meg benne.Lényeg a lényeg 6 nap alatt teljesen szétmotorozott egy cipőt egy az egybe kilyukadt de anniyra h látszik a zoknija mindkét cipő orrán,na ez egy játszós cipő volt a de a nike cipőjét nem fogom ráadni motorozni a fejemről meg lesül a bőr h a gyereknek kopott a cipője vagy bármi mert ez már másnap látszott h jól lekopott a festék.Aki hasonló helyzetben van .Mit tesz?vagy van vmi olyan cipő ami nem is tudom...valakinek valami jó tipp?
köszönöm egy 2éves vad motoros anyukája:)
nekünk ez bejött, olcsóbb, mint minden héten új cipő
Brendonban is lehet venni, csak ott kicsit drágább, de lehet, hogy itt sem jön ki olcsóbban száll.költséggel.
Nekünk mondjuk nincs, de lehet kapni olyan műanyag védőeszközt, amit a cipőre kell ráhúzni. Hátha van itt valakinek ilyenje...
3 hónapja motorozunk minden nap (van , hogy 2x is)
wink cipőt hord a játszótérre, nagyon tartós ,semmi baja,
ha szétmegy tuti ilyet fogok venni neki
nagyon meg vagyok elégdeve vele.
ez érdekes pedig az én fiam is winkben motorozott...-Ezt a cipővédő dolgot megnézem... [link]
kb ugyanigy nézett ki csak az orrán elől magasabban volt a gumi
szia!Én is gondoltkkodtam a cipő védön,de azt mindig cincálni magaddal:-(
Szóval figyelem,hogy olyan legyen,amin elöl plussz bőr,vagy boritás van az orrán.Nekünk is wink van,és klasaszul bírja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!