Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen cipőben motorozik a...

Milyen cipőben motorozik a gyereked?

Figyelt kérdés

1 hete motorral megyünk mindenhova,mert autóm nincs a férjem dolgozik én meg nem biciglizhetek a babakocsink már rég a padláson mert 1 éves kora óta nem ül meg benne.Lényeg a lényeg 6 nap alatt teljesen szétmotorozott egy cipőt egy az egybe kilyukadt de anniyra h látszik a zoknija mindkét cipő orrán,na ez egy játszós cipő volt a de a nike cipőjét nem fogom ráadni motorozni a fejemről meg lesül a bőr h a gyereknek kopott a cipője vagy bármi mert ez már másnap látszott h jól lekopott a festék.Aki hasonló helyzetben van .Mit tesz?vagy van vmi olyan cipő ami nem is tudom...valakinek valami jó tipp?

köszönöm egy 2éves vad motoros anyukája:)

2011. márc. 28. 21:36
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Nyáron egy 3000-res szandál lett kopott a nyuszimotortól,

ősszel egy 7000-re Falcon,

télen keveset motorozott, a Super Gear nem ment tönkre; most viszont veszek cipővédőt 2000-ért, mert azt még sokáig használja, és így a szép, új 8000-res Lineáját megkímélem.

2011. márc. 29. 13:25
 12/15 anonim ***** válasza:

[link]

ebben :)

2011. márc. 29. 13:28
 13/15 anonim ***** válasza:
Ez nekem is kérdés, bár mi még az elején vagyunk. 16 hóanpos a fiam, most kezdtünk el játszóterezni és motort is szoktunk vinni, bár megy még pár métert és lekéredzkedik róla, gondolom ez változni fog :o) Kapott egy 10ezres superfit cipőt, és van még korábbról egy 3000-es műbőr deichmannos cipője. Az a baj, hogy nyilván (aki meg tudja venni) megvesszük neki a márkás cipőt, hogy jó legyen a lábának, de a játszótéren ne nyűjje el, ezért ráadjam a "nem márkásat" ami "nem jó a lábának"? Holott az esetek többségében a játszótéren járkál, futkorászik. Másik 10ezrem meg nincs, hogy legyen egy külön játszótéri cipő, a másikat meg alig hordja, mert kinövi. Így is kell majd még egy szandit is venni hozzá.... Úgyhogy nálunk marad ez a cipővédős megoldás.
2011. márc. 29. 14:14
 14/15 anonim ***** válasza:

Wink cipője van, de már kopik az eleje. Úgyhogy én is tervezem a cipővédő beszerzését, mindenki ajánlja.

26 hónapos

2011. márc. 29. 17:41
 15/15 anonim ***** válasza:

[link]

A fiam most ilyenben. Ez lett a "motorozós cipője" már hónapok óta ebbe motorozik és annyi h kicsit kopott az orra

2011. ápr. 4. 19:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!