2 éves gyereked mennyi tejet iszik meg egy nap?
Az én kislányom imádja a tejet,reggel,este biztos iszik,de van amikor napközben is kér...így majdnem megiszik egy liter tejet egy nap.Nem sok?Van akinek a gyereke közel ennyit iszik?
Az étvágya változó,néha többet eszik néha kevesebbet.
Köszönöm a válaszokat!
Keveset.
Vanm olyan nap hogy nem is kap egyáltalán.
Ivott ő, de anniyra rászokott hoyg eljutottunk oda,hoyg enni nem akart semmit, de tejet meg akár több litert is megivott volna.
A tejben lévő kalcium amúgy sem igazán szívódik fel (bár ezzel lesz aki nem ért egyet, mindegy), tehát amúgy sem amiatt adtam neki.
Volt egy-két hónap,hoyg egyáltalán nem is adtunk neki tejterméket, akkor tért vissza az étvágya és végre hízni is kezdett.
Ezt a cikket 2 napja találtam,ezt a blogot más témában ajánlotta egy ismerősöm nekem, és ott bukkantam rá:
A lányom 3-4 decinyit iszik meg naponta, és egy héten kb 2-3 nap nem is iszik egyáltalán egy kortyot se.
A fiam utálja, sem tejet ,sem tejtermékeket nem eszik-iszik, kivéve sajtot.
inkább vízivók, illetve mostmár a hűvösebb időkben házi gyógyteázunk (mézzel), néha saját szörpöt bontok (fruktózos )de ez ritka. Nálunk nagyon sok víz fogy, palackosból főzök és azt iszunk, mert a csapvíz borzasztó ízű :S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!