Gyerkőcötök motorozik?
Arra a lábbal hajtós müanyag kocsira gondolsz? vagy a kismotorra szintén lábbal hajtósra.
a lányom is utálja van aki meg tök ügyesen cikázik vele ebben a korban... nem egyformák.
én is szerettem volna ha szereti de nem ezért kapott szülőkaros triciklit...
Nah, nesze nekem. Az enyém sem, képzeld! 16 hós elmúlt és bár rajong a motorokért, de csak nézegeti, simogatja. Ráültetem és nem akarja rakosgatni a lábát. Mutatták már Neki a környékbeli "motorosok" is, hogy hogyan kell, de a többi gyerkőc hatására sem csinálja.
Azt hittem, hogy nagy Neki a motor. De nem, a kisebb motoron sem motorozik.
Semmi baj, van aki később kap rá az ízére vagy egyáltalán nem is izgatja.
Én fiam meg van őrülve a motorokért, autókért pici kora óta mégse hajtotta magát rajta más kis környékbeli gyerkőcök meg 18 hónaposan simán száguldoztak már vele.
Most 3 éves a fiam, mostmár van hogy motorozik (de inkább csak azért mert mások is ezt csinálják) de inkább mostmár a bicaj felé hajlunk, egyenlőre oldalsó 2 kerékkel, de szépen hajtja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!