Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Gyerkőcötök motorozik?

Gyerkőcötök motorozik?

Figyelt kérdés
18 hós a kisfiam, és nem akar motorozni.
2010. aug. 9. 13:28
 1/9 anonim ***** válasza:

Arra a lábbal hajtós müanyag kocsira gondolsz? vagy a kismotorra szintén lábbal hajtósra.

a lányom is utálja van aki meg tök ügyesen cikázik vele ebben a korban... nem egyformák.

én is szerettem volna ha szereti de nem ezért kapott szülőkaros triciklit...

2010. aug. 9. 13:32
 2/9 anonim ***** válasza:
Az én kislányom holnap lesz 19 hónapos, és ő sem akar. Ha ráültetjük akkor hátrafelé halad a motorral (egy-két lépésnyit), de előre az istennek se. Szerintem nagy neki a motor. Vagy csak egyszerűen nem érdekli. Én nem szoktam erőltetni, majd ha kedve lesz hozzá, akkor meg meg sem lehet állítani!
2010. aug. 9. 13:34
 3/9 anonim ***** válasza:

Nah, nesze nekem. Az enyém sem, képzeld! 16 hós elmúlt és bár rajong a motorokért, de csak nézegeti, simogatja. Ráültetem és nem akarja rakosgatni a lábát. Mutatták már Neki a környékbeli "motorosok" is, hogy hogyan kell, de a többi gyerkőc hatására sem csinálja.

Azt hittem, hogy nagy Neki a motor. De nem, a kisebb motoron sem motorozik.

2010. aug. 9. 13:34
 4/9 anonim ***** válasza:
17 hónapos,lány, van motorja, szuper wv bogár kocsija, triciklije, a motorra rá sem ül, a kocsira ráül de csak a kormányt tekeri, a bicajjal 100 métert megyünk utánna le akar szàllni'
2010. aug. 9. 13:38
 5/9 anonim ***** válasza:

Semmi baj, van aki később kap rá az ízére vagy egyáltalán nem is izgatja.

Én fiam meg van őrülve a motorokért, autókért pici kora óta mégse hajtotta magát rajta más kis környékbeli gyerkőcök meg 18 hónaposan simán száguldoztak már vele.

Most 3 éves a fiam, mostmár van hogy motorozik (de inkább csak azért mert mások is ezt csinálják) de inkább mostmár a bicaj felé hajlunk, egyenlőre oldalsó 2 kerékkel, de szépen hajtja.

2010. aug. 9. 13:38
 6/9 anonim ***** válasza:
1,5 éves kislányom sem igazán szereti. Ráül, megy vele kb. 10-15 métert és ennyi. A kis autóval ugyanezt csinálja.
2010. aug. 9. 13:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Előző vagyok! Nézd a jó oldalát nem kopik el a cipő orra!!:))
2010. aug. 9. 13:42
 8/9 anonim ***** válasza:
a kislányom (20 hónapos) bolondul érte. de sztem gyerekfüggő.
2010. aug. 9. 14:07
 9/9 anonim ***** válasza:
21 hós fiam is csak szemmel szeretgeti, de nem hajlandó felülni rá.
2010. aug. 9. 14:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!