Akinek 3 éves kora után lett szobatiszta a gyermeke?
Szia Sorstárs!
Az én fiam októberben lesz három, és a soraidat akár én is írhattam volna szóról szóra...
Szóval segíteni sajnos nem tudok, de várok én is okos ötleteket.
Mi amúgy maradunk a bölcsibe még fél évet, vagy egy évet. Majd meglátjuk. Mert nálunk februárba is át lehet menni az oviba. Addigra remélem sikerül szobatisztának lenni.
sziasztok. kisfiam áprilisban volt 3 éves. júniusban lett szobatiszta egy hét alatt éjjelre nappalra :D nyugi, ne erőltesd.
amúgy ugyanez volt mint nálad, nem szólt ha tele volt a pelus, jól elvolt benne :( már kezdtem aggódni h nem lesz ovi. de most kezdjük :D
Az én lányom januárban lesz 3 éves, gondoltuk kihasználjuk a nyarat és többször csak bugyiban rohangált. Én azt vettem észre, hogy valamennyire visszatartja, mert ha hazaértünk, csak akkor pisilt. És egyszer kérdezte a kocsiban, hogy ugye itt nem lehet pisilni. Mondtam neki, hogy most nem tudunk megállni, mert autópályán vagyunk, de van rajta pelus, ha el akarja "engedni magát". De még a pelusba is csak akkor pisilt, amikor megérkeztünk. Sajnos én úgy látom, hogy nem érzi előre, és szegénykém kétségbe esik, ha kifolyik a pisi. Ülünk a wc szűkítőn és másodpercenként felpattan, hogy megnézze van-e már eredmény. Tehát tipikus jel, hogy nem tudja mit is kellene éreznie.
De ezek szerint nem kell idegeskednem ezen, mert mások is hasonló cipőben járnak. A lányom csak jövő év szeptemberében megy oviba, ha egyáltalán lesz hely, addig meg van még időnk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!