2 éves kora előtt lett valakinek szobatiszta a gyermeke?
Nem hiszek a 2 éves kor előtti szobatisztaságban. A gyereknek pszichésen érettnek kell lennie rá, és az nagyon ritka esetben jön ilyen korán. Az még nem szobatisztaság, hogy használja a bilit...
Bár nagylányom is 26 hósan lett nappalra szobatiszta.
szerintem is van olyan
pl a fiam :-))) olyan 20 hónapos volt mikor nyár volt és persze levettem a pelust a kertben róla
mivel akkor szedtük és raktuk össze a házat igy nem volt fürdő még és a nagynak ki lett rakva bili mégis legyen hova
a fiam meg kileste mire való és ö is ráült persze az elején még nem volt eredmény de pár nap alatt ráérzett :-)))
az első eredményt boldogan mutatta :-))
azóta sem volt vele baj ezen a területen
de a lányom is kb ennyi idősen lett szoba tiszta szintén nyáron a kertben:-)))
Bocsi az OFFért. Valaki mondja már el nekem, hogy az a gyerek, aki bilizik, az miért nem szobatiszta, ha nem pelusba végzi a dolgát?
ON:
Az én fiam 22 hónapos, 2 hónapja bilizik, nappal egyáltalán nincs rajta pelus, alváskor-sétakor sem, és nem pisil-kakil be, bilizik.
Éjjel még adok rá, de lassan azt is elhagyjuk, szerintem.
Egyetértek az útólsóval ami a szobatisztaságot illeti, mert ennyi erővel akár a pelus nélküli élet is egyenlő lenne a szobatisztasággal, mert ott ugye alapból nincs pelus, mégis messze áll a szobatisztaságtól...
Mi sosem biliztettük a fiamat. Sokan megszóltak érte, de én 20 hós kora előtt nem ültettem bilire. 1 éves korára vettünk egyet, látta, kérdezte mi az, mondtam neki, hogy majd abba fog pisilni, de nem ültettem rá. Aztán 20 hósan levettem róla a pelust, meleg nyár volt. Mondtam neki, hogy ha érzi, hogy kell pisilni akkor szóljon és hozzuk a bilit. Hamar megszokta, hogy nincs rajta pelus, hozta a bilit, ha pisilni, kakilni kellett. A kaki egy ideig elbújva ment, a sarokba tette a bilit, csak ott tudott kakilni, ha nem volt szemelőtt. 2 hétre rá már éjjel sem kapott pelust. Minden gyorsan ment, nem is gondoltam, hogy ez így fog menni. 2,5 éves kora óta a WC-t használja, szűkítővel, nem hajlandó bilizni (persze nem is bánjuk:)).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!