Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Akinek 2,5 éves kora után...

Akinek 2,5 éves kora után lett szobatiszta a gyermeke mikor lett az?

Figyelt kérdés
Kisfiam 30 hós lesz 14.-én, de még nem érdekli a dolog. 2x volt már hogy szólt hogy kakilnia kell, sikerült is a WC-be, meg egyszer a pisi is. Azóta sem. Nem erőltetem, nem izgatom magam rajta, csak úgy érdekel. Mire oviba megy, majd sikerül.
2011. aug. 8. 16:20
 1/7 anonim ***** válasza:

Kisfiam 3 éves lesz szeptember elején, pár hete napközben pelenka nélkül van, néha van csak "baleset", egyébként szól,

de alvásnál még nem szobatiszta. Bölcsis, ott még napközben is pelenka van rajta, de már szinte mindig szól ha wc-re kell mennie.

Én sem erőltetem, jövő szeptemberben megy csak oviba, de jó úton haladunk, úgyhogy nem aggódok.

2011. aug. 8. 17:19
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem 4 évesen lett teljesen szobatiszta.
2011. aug. 8. 17:29
 3/7 A kérdező kommentje:

kedves első. Addig maradtok a bölcsiben?

Kisfiamat januárba vinném át az oviba, (egyébként februárba tölti a 3-at). De max. ő is marad bölcsis, ha még nem lesz az.

2011. aug. 8. 17:54
 4/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Igen, mi maradunk a bölcsiben addig, de nem a szobatisztaság miatt, eleve is így terveztük. Tavaly szeptemberben kezdett járni, kisebbekkel van együtt, ez egy céges bölcsi, és van ovi is, a csoport nagy része odamegy szeptembertől, így együtt maradhat velük.
2011. aug. 8. 21:55
 5/7 anonim ***** válasza:
3 évesen,előtte semmi hajlandóságot nem mutatott.Egyik napról a másikra.Az éjjel még nem okés,de az mindegy.
2011. aug. 10. 08:22
 6/7 anonim ***** válasza:
2 hét múlva lesz 3 éves a kisfiam s szeptemberben kezdi az ovit. A pisilés már 3-4 hónapja megy, kakilni viszont eddig csak pelenkába volt hajlandó. Most egy hete értem el, hogy az is a wc-be megy. :) Alvásnál még nekünk is van pelenka.
2011. aug. 10. 08:34
 7/7 anonim ***** válasza:
Kisfiam 12.31-én lesz 3 éves, jövő szeptembertől vinném át oviba, jelenleg vegyes korosztályú csoportba jár. Most kezdünk átszokni. A bölcsiben és otthon is pelus van rajta, de többször szól, hogy mennie kell. Természetesen, ha több időm van, bugyit adok rá és figyelek. Valamelyik nap a takarónkra sikerült jó nagyot pisilni és csak utána kezdett kiabálni nekem. Én is aggódok, mikorra válik szobatisztává. Több helyről is hallottam, hogy az óvodában nem foglalkoznak a pelus cserével, pisi vagy kaki, ha kell egész nap abban csücsülnek.
2011. aug. 10. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!