Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Idegesít, hogy idegesít néha...

Idegesít, hogy idegesít néha a gyerekem. Mit tegyek? Néha nem bírom cérnával, egész nap. Nem vagyok anyának való?

Figyelt kérdés
3 és fél éves, nagyon okos, érdeklődő, kíváncsi, vannak vesszőparipái és ugye a miért-korszak...4 hónapos a tesója, vele is nonstop foglalkozás ugye, a nagy nem féltékeny, hanem partner, de cserébe mikor picit kikapcsi,olnám az agyam, pl ide leülnék 5 percre olvasni, vagy híreket, vagy ledőlnék a kanapéra nézni ki a fejemből, jön a nagy és cibálja az agyam a kérdéseivel. Sokszor magamban kell számolnom hogy ne menjen az agyamra láthatóan, mert nyilván szegény nem tehet az alacsony tűrőképességemről :) Válaszolok neki midig, beszélgetünk, türelmes vagyok vele, de belül már hülyét kapok elég gyakran. Egész nap beszélek lényegében, és ismételem magam 30x...a férjem este 7-re ér haza, ekkor evés, fürdés, altatás, és kezdhetek dolgozni (online munka), ami kb 9ig tart. agyam az nincs már mire végzek, így egy jót nem bírunk beszélgetni a férjemmel. Szó ami szó, fáradt vagyok, csak emiatt lenne ez a manómmal, vagy alkalmatlan vagyok szülőnek?
2011. szept. 1. 16:05
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Szerintem is sokat vállaltál!!! Magán napközibe nem tudod heti pár napra, pár órára a nagyot beadni? Lenne társasága is és neked szabadidőd.
2011. szept. 1. 21:06
 12/14 A kérdező kommentje:
Hát...nem tudom mennyire érné meg...nincs sok pénzünk, ezért dolgozom én is.
2011. szept. 2. 05:06
 13/14 anonim ***** válasza:

Az első vagyok...nekem már előző évben is járt fél évet oviba mikor még csak terhes voltam, nagyon élvezte, várta semmi baja se volt az ovival.

Ez meg hogy úgy érzi a kisebb miatt küldték oviba nem hiszem hogy így lenne, mivel belegondolva ha mondjuk 5 éves korában születne tesó, akkor se küldjem oviba nehogy úgy érezze le lett passzolva?

Egy 3.5-4 évesnek szerintem kell a társaság már, a többi gyerkőc közötti élet, szocializáció stb.

Főleg hogy nálunk sincs semmi segítség, se nagyszülők, se rokonság így mindig csak velem van kettesben, nem is ismer meg más kontextusokat.

2011. szept. 2. 08:14
 14/14 anonim ***** válasza:

Nem veled van a baj, ez egy nehéz helyzet.

A nagyobb már igényli a foglalkozásokat, neki az lenne a legjobb, ha legalább délelőttökre be tudnád adni az oviba. Ez nem lepasszolás, így foglalkoznak vele, te pedig délután játszhatsz vele. Ráadásul ott a kicsi, a háztartás. Ez iszonyat fárasztó.

2012. febr. 8. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!