Állandóan "anyu"-zik, titeket nem idegesít?
Figyelt kérdés
Kislányom két éves elmúlt, sokat nem beszél még, de megszokta, hogy mindig figyelek rá, segítek, ott vagyok ha kell. Szerintem már egy kicsit túlzás is, hogy rögtön ugrok, csakhogy ne legyen ideges, ne törjön ki hiszti. Mostanában folyton csak azt hallani tőle, hogy anyu, anyu. Elmondja egymás után 10-szer is, míg nem csinálom, amit szeretne. Hogy múlik el ez az időszak és mi a tanácsotok ilyen esetekben?2011. ápr. 19. 15:24
1/9 anonim válasza:
A gyerekek nem hülyék, megtanulják, hogy mit mivel érhetnek el, már 1-2 évesen. Ha hagyod magad, sajnos nem csak magaddal tolsz ki, hanem a gyerek is megszokja, hogy hisztivel (később is) eléri amit akar.
Nehéz dolog, de valahogy rá kell szoktatni, hogy így nem ér el semmit.
2/9 anonim válasza:
Dettó :D Az én lányom ugyan ezt csinálta. Az hogy nem ugrottam elsőre, az sem jött be. Most négy éves, és már tud várni. Pl ha mondom, hogy most éppen főzök, és majd utána, akkor ezt már megérti, és meg is tudja várni. Kétévesen ez nem működött, de szerintem azért mert még nem értette, hogy mit jelent ha azt mondom, hogy később. El fogja ezt nőni, ez biztos, addig meg türelem :)
3/9 anonim válasza:
26 hónapos a fiam, és szintén egész nap "anyuzik". Engem nem zavar egyáltalán, ilyenkor magára akarja felhívni a figyelmet, tudom, hogy azt szeretné meséljek, játszak vele, vagy csak ölelgessem.
4/9 anonim válasza:
Nem, én imádom, mikor szól nekem. :)
5/9 anonim válasza:
JaJ!!!!Dehogynem,néha megőrülünk.Főleg ha semmi érdekeset nem akar mondani,csak úgy anyúzik persze nyávogva.Juj!!!!
6/9 anonim válasza:
2,5 éves napi 1000 aanyyyyaaaaaaaa:) kinyir vele...
7/9 anonim válasza:
Az én lányom mikor még nem tudta kimondani hogy anya egész nap azt hajtotta hogy:NYÚÚ NYÚÚ.Ez volam én:) szerettem ha mondta.
8/9 anonim válasza:
én szeretem ha anyuzik. de azért dróton nem rángat. ha más dolgom van épp akkor tudja, hogy várnia kell kicsit. 2 éves. van egy féléves testvére is úgyhogy ő már tudja, hogy nem körülötte forog a világ. a Tied még nem ;-)
9/9 anonim válasza:
én inkább boldog volnék, hogy a saját gyermekem ezt mondja... még ha csak heccel is! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!