Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Holnap jönnek óvónénik látógat...

Holnap jönnek óvónénik látógatóba, ilyenkor mit néznek? Mit kell csinálni?

Figyelt kérdés
2011. aug. 29. 21:47
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
75%

Felmérik a gyermek mindennapi életterét, megnézik a szobáját, vagy ahol alszik,ahol játszik.

Megnézik milyen a hangulat otthon,ilyesmik.

2011. aug. 29. 21:50
 2/14 A kérdező kommentje:
sokáig szoktak lenni?
2011. aug. 29. 21:51
 3/14 anonim ***** válasza:
45%
Mitől félsz?
2011. aug. 29. 21:54
 4/14 anonim ***** válasza:
75%
Nem, nálunk 15-20 percet voltak max. és alig-alig néztek szét.
2011. aug. 29. 22:04
 5/14 anonim ***** válasza:
75%

Nálunk elég vicces volt a helyzet!Sógornőmékkel lakunk egy kertes házban, mindenki dolgozott, csak Én voltam itthon a kisfiammal. (tudják, hogy mindenki dolgozik, főleg délelőtt, mert amikor a papírokat kitöltötték volt ilyen kérdés is)

Szóval megrémültem mikor megállt a ház előtt az autó, azt hittem a gyerkőccel van valami baj és kocsival hozzák haza. Biztos látták a rémületet az arcomon, mert egyből mondták, hogy nincs baj, a gyerek éppen játszik, nem sír, Ők csak családlátogatóba jöttek. Mondtam, hogy akkor jó, már mindenféle rémeket láttam. Mondtam, hogy csak mi vagyunk itthon, de nyugodtan jöjjenek be, nézzenek szét, nézzék meg a játékait, szobáját meg mindent amit kell. Igyanak egy kávét, üdítőt. Na erre mondták, hogy köszönik, nem jönnek be.Így még az udvarra sem léptek be. Utána írtak a papírjukra, de a fene tudja, hogy mit.

Gondolom látták, hogy az udvar is rendezett(hátul veteményes, előrébb homokozó, csúszda, hinta, legelöl pedig a frissen mosott ruhák.

2011. aug. 29. 22:11
 6/14 anonim ***** válasza:
75%
Ez minden ovibs szokás??Felénk még ilyet nem hallottam, hogy ovónénik jönnek látogatóba.
2011. aug. 29. 22:14
 7/14 A kérdező kommentje:
elvileg mindenhol szokás,nemfélek hanemizgulok,h mi lesz:D
2011. aug. 29. 22:30
 8/14 anonim ***** válasza:
75%

szokás, de csak ha beengeded őket.

hozzánk nem jöttek szerencsére, mert én egyébként ideges típus vagyok és nem szeretem a vendégséget alapból sem. Rosszul vagyok, ha a szüleim jönnek látogatóba. Szerencsére ők sem gyakran szoktak.

2011. aug. 29. 22:37
 9/14 anonim ***** válasza:
75%

Hozzánk kb egy hete jöttek ki este 6-kor, mondták, hogy aznap egész délután családról családra jártak :-)

Kb egy órát voltak nálunk, az idő nagy részét az anamnézis-papír kitöltése adta (infók a szülőkről, meg részletesebben a gyerekről: várandóssággal és születéssel kapcsolatosan + adatok, szokások stb).

Tapintatosan körülszaglászták az egész lakást is és míg az egyik írkált, a másik kicsit kontaktolt a gyerkőccel, aztán már mentek is. Ennyi.

Szerintem nincs miért izgulnod különösebben, nyilván nem éltek igénytelen dzsuvában ti sem :-)

nyugi...

Amúgy vicces volt, mert éppen az esti fürdést megelőző heves "tomboldás" játék idején érkeztek, és láttak két mérgezett egérként vihorászó/száguldozó/hancúrozó/széles jókedvtől harsánykodó kiskölköt (3 és 1.5 évesek), akik mini terroristák módjára dúlták épp a birodalmukat... erre megjegyezte az egyik óvónéni, hogy "érdekes, amikor az utcán össze szoktunk futni veletek, mindig olyan kis csendeskéknek tűnnek!" erre azt mondtam, hogy pedig ez az inkább jellemző állapot, úgyhogy készüljetek :-D

2011. aug. 29. 22:50
 10/14 anonim ***** válasza:
30%

az ilyen kommunista típusú "behatolok a magánszférádba, ás öszeírom, mitek van" típusú dolgokat zsigerből rühellem. az én gyerekem magánoviba jár, szerencsére fel sem merült, hogy bárki eljöjjön hozzánk.

mikor 4 hónapos terhesen a védőnő elkezdte kérdezgetni, hogy hány forint a fizetésem, van-e hitelünk, mennyi, hány évre, és hogy mennyit költünk évente nyaralásra, úgy kiraktam a lakásból, mint a huzat.

2011. aug. 30. 07:51
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!