Óvónénik! Milyen ajándékokat szoktatok készíteni a gyerekenek születésnapjukra?
Figyelt kérdés
2011. aug. 19. 13:11
2/4 anonim válasza:
nálunk nem készítetek hanem volt egy kincsesláda tele apróbb mindenfélével (játék lufi mekis izék puzzle érdekes toll stb...) és abból választhatót a gyerek egyet
tortát és innit a szülő hozott a gyerekeknek
3/4 anonim válasza:
Én nem óvónéni vagyok, de nálunk a gyerekek adott évben egyforma ajándékot szoktak kapni (pl. kiscsoportban akinek szülinapja volt, mind egyforma ujjbábot kapott).
Kaptak filcből készült kacsás, elefántos, békás ujjbábot. Pom-pomból készült kiscsibét, ilyesmiket.
4/4 anonim válasza:
Én óvónéni vagyok,mi is mindig egyforma ajándékot készítünk nekik.Idén kavicsból meg dekorszivacsból teknős készült.A nagyoknak macifejes könyvjelző.De volt szélforgó,húzogathatós bohóc,macis óra,kis cserepes virág...ilyesmi aprók.A szülők meg gyümölcsöt hoznak,azzal ünnepelünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!