Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Milyen ajándékokat vesztek 5...

Milyen ajándékokat vesztek 5 éves lánykátoknak karácsonya?

Figyelt kérdés

Mi az alábbi dolgokat szánjuk a kislányunknak:

-Csingiling és a nagy tündérmentés BluRay lemez

-Anne Geddes pillangó baba

-Egy babakonyha,amit asztalossal készíttetünk el(hasonló színek,és elrendezés,de nagyobb lesz):

[link]

-Várom az ötletek,hogy miket vehetnénk még neki.

-Ti mennyit szántok a gyermeketek ajándékaira?

-Mennyire favorizáljátok a mostanában annyira felkapottáv vált gyermek laptopokat?

Előre is köszönöm válaszaitokat!:)

2010. nov. 22. 22:26
 1/7 anonim ***** válasza:
A gyereklaptop szerintem értelmetlen. Én a lányomnak trambulint szántam -100cm, szobai- de megkapta most a szülinapjára. Hát...Le se lehet róla szedni :)
2010. nov. 22. 22:31
 2/7 anonim ***** válasza:

Az én lánykám is 5 éves ,és pont ma vettem meg az ajándékait .

Tanuló óra elektromos ,filctoll készlet , barbie család (fiu ,lány,és 2 gyerek barbie 1 csomagban .

Mamáéktól kap egy 3D könyvet az állatvilágról ,egy társasjátékot .

öcséméktől meg egy öltöztethető lovat ,olyan jó nagyot .

Próbálok hasznos de olcsó ajándékokat venni neki mert rengeteg játékja van ,de ritkán játszik el velük ,ezért inkább az olcsobb dolgokat favorizálom .

2010. nov. 22. 22:49
 3/7 A kérdező kommentje:

Teljesen egyetértek veled,Kedves első hozzászóló..semmi értelme nincs ezeknek az elektronikai kütyüknek..minek hozzászoktatni a gyerkőcöket ilyen korán?

Kedves második kommentelő!Megkérdezhetem,hogy hol vetted a Barbie családot,és mennyiért?:)

2010. nov. 22. 23:15
 4/7 anonim ***** válasza:
tescóban vettem 2500.- volt
2010. nov. 23. 10:00
 5/7 anonim ***** válasza:
Társasjáték, barbie, littlest pet shop ház, mesekönyv stb.
2010. nov. 23. 21:14
 6/7 anonim ***** válasza:
Fésülhető-sminkelhető Barbie fej, Találd ki! társas, Hercegnős rajzprojektor, roller, gyöngyök, Moon sand, Bartos Erika könyvek, foglalkoztató füzetek, lepkefújó elefánt,Málhás csacsi társas, Kocog és kidob,éneklő Barbie rengeteg ötletem van, csak a pénztárcám szab határt :)
2010. nov. 26. 22:30
 7/7 anonim ***** válasza:
Hát én egy 12 éves lány vagyok de 5 évesen én sokat barbiztam póniztam...:)de most is menők a littlest pet shopok meg a my little pony-k...:)
2010. dec. 6. 13:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!