Nekem úgy tűnik, ezzel önmaga dolgát akarja kényelmessé tenni, s nem feltétlen egy rászoruló gyerekét.
2007. júl. 11. 18:35
1/9 anonim válasza:
Valószínűleg igazad van.
2007. júl. 12. 16:38
2/9 anonim válasza:
Nehogy azt hidd, hogy egy csecsemővel könnyebb, mint egy páréves gyerekkel. Sőőőt...
Itt egyáltalán nem kényelmességről van szó, hanem inkább arról, hogy a "terhesség"-en kívül másról (pl. az első hónapokról, évekről) már nem akarnak lemondani azok, akik szülés helyett (mert mondjuk azt nem lehet) örökbe fogadnak.
2007. júl. 12. 17:54
3/9 anonim válasza:
100%- ban egyetértek az előttem szólóval. Sztem még at lehet az oka, hogy egy csecsemő még "formálható"... kicsit hülye hasonlat, de pl egy állatot is ajánlott kölyökként magadhoz venni, hogy nehogy egy teljesen félrenevelt, agresszív (ebben az esetben) társad legyen...
2007. júl. 12. 19:32
4/9 anonim válasza:
Szerintem a kérdező számdéka szerint itt nem a csecsemőn, hanem az örökbefogadáson van a hangsúly, mert ha örökbe fogad, szinte természetes, hogy csecsemőt szeretne, éppen a "formálhatósága" miatt. De hogy miért tört ki ez a nagy örökbefogadási láz a "sztárok" között, arról fogalmam sincs... De nyilván ez nálunk is meg fog jelenni hamarosan, már Dobó Katáról is hallottam efféle híreket. Akkor támogatom az örökbefogadást, ha a párnak valamilyen oknál fogva nem lehet saját gyereke. Na de hogy divatból neveljük más gyerekét, ez abszurd!
2007. júl. 17. 12:35
5/9 anonim válasza:
egy gyerek egyéniségét és képességeit 3 éves koráig lehet alakítani.Utánna már max csiszolni tudod.Minden gyerek egyformának születik,a képességek és tulajdonságok a foglalkozások eredményei és a látottak ill a környezet tükörképe.Hülyeség az,hogy okos szülőnek okos gyereke van,butának ill tanulatlannak pedig buta gyereke.
Gondolom azért vágyik mindenki csecsemő örökbefogadására,mert akkor olyan lesz a gyerek,amilyennek ő neveli.
Az,hogy a sztárok örökbe fogadnak gyerekeket,azt pedig nagyon helyeslem,legalább a jószándék megvan bennük és azok a gyerekek csak így tudnak kikerűlni a nyomortelepekről.Őket már valaki megmenti.Szánalmas,hgoy a magyar sztárok inkább vásárolnak 3 villát,szállodát stb,minthogy segítsenek gyerekeknek.
2007. júl. 18. 14:30
6/9 anonim válasza:
jaja mindenki azért fogad örökbe csecsemőt, mert nem akarnak lemaradni az első napokról, plusz alakítani akarják, nem akarnak egy "használt" gyereket. szentem egybk nagyon jó dolog pl. hogy angelina jolie örökbefogad gyerekeket. biztos jobb nekik egy kurvanagy házban rengeteg pénzzel mint afrikában éhenhalni. pedig amúgy rühellem azt a csajt, de ezt akkor is támogatom.
2007. dec. 27. 14:39
7/9 anonim válasza:
Én nem azért nem akarok saját gyereket mert meddő vagyok, hanem
1. rengeteg olyan születendő gyerek van aki jobb sorsot érdemel,legyen az 3.világból való gyerek vagy egy syzerencsétlenül járt 15éves leányanya babája - ezért minden tiszteletem az örökbefogadó sztároké. Viccelsz? bár minden sztár által bevezetett divat ilyen értékekkel birna.
2. sajnos ritka izületi betegségem van, anyukámnak is, és nem szeretném, ha csak továbbadnám ezt... amúgy minden további nélkül bevállalnám a terhességet és aszülést.
2009. febr. 5. 05:29
8/9 anonim válasza:
mert egyre több a beteg, és nem lehet saját gyerekük, csak titkolják
2010. ápr. 6. 16:49
9/9 anonim válasza:
én is támogatom az örökbefogadást, nem csak annál, akinek nem lehet saját. túl vagyunk népesedve, már tesz azért valamit, hogy ne legyünk többen, de egy gyermek jobb körülmények között nőjjön fel, mint amit kaphatna egy nevelőintézetben.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!