Nagy hülyeséget csináltam, most akkor kidobjam?
Figyelt kérdés
Az történt, hogy elmentünk nyaralni a családdal, és a gyerek bilijét el felejtettem kiönteni,mire hazajöttünk a nagy melegben besűrűsödött, és iszonyat büdös lett a bili is és a tartálya is.Olyan zárt bili, aminek van teteje is.Rá volt csukva, így a fürdőszobában nem lett bűz.De úgy érzem, hogy tönkretettem a fiam kedvenc bilijét.Direkt nem ezt vittem el a nyaralásra, hogy megóvjuk.:( Most akkor kidobjam, vagy elég ha domestoszos vízzel jól lemosom? Nagyon büdi lett a belseje a tartálya.Most akkor ezek után nem kap fertőzést ha ezt használjuk tovább?2011. aug. 24. 14:10
11/14 anonim válasza:
kedves utolsó előtti
a domestos után (ami ugye 90%-ot fertőtlenít ) tisztítsd ki még az előttem szóló kendőjével is és így a maradék 10% 99%-át is elpusztítja
a matekot meghagyom neked :-P
csak jó lesz már így
:-DDDDDDDDDDD
12/14 anonim válasza:
Én sem dobnám ki, hanem alaposan kitisztítanám és fertőtleníteném, ahogy írták előttem.
13/14 anonim válasza:
Jéézusom, ki az aki itt lepontozza a hasznos válaszokat?
Ezt annyira rühellem ennél a topicnál, sehol nem megy ez ennyire, mint itt.
De ha az illetőnek ettől jobb napja van, akkor hajrá, lőhet ide is.
14/14 A kérdező kommentje:
Én nem pontoztam le senkit.Köszönöm a válaszokat.Nem dobtam ki a bilit, de még vagy párszor le akarom fertőtleníteni mielőtt újra használjuk.Addig marad a tartalék bili.
2011. aug. 25. 06:19
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!