Hogyan szoktassuk le az együttalvásról?
Van egy kislányunk, aki sokszor velünk akar aludni.
Azt is szokta csinálni ,hogy valamikor éjszaka beszökik hozzánk, és reggel arra ébredek ,hogy ott szuszog mellettem.
Hogy szoktassuk arra ,hogy a saját ágyánban aludjon?
A kislány 5 éves.
29/F
Én nem hinném, hogy ilyen fasiszta módszert volna szívem alkalmazni, hogy bezárom az ajtót, hiszen a gyerekemről van szó.
Valószínű, hogy 14 évesen már ha szeretnéd, ha nem: nem fog melletted aludni.
Nekem is van gyerekem, és boldoggá tesz, hogy bújik hozzám. 28/L
Hát a bezárom az ajtót nekem is kicsit durvának tűnik. De ha minden alkalommal visszaviszed, elmondod neki, hogy az az ő helye és mindenki a saját helyén alszik, megsímogatod, stb, akkor idővel biztos lesz hatása.
Arra kell csak megoldást találni, hogy felébredj ha bebújik mellétek. Valami az ágy köré ami zajt csinál ha jön?
Teljesen megértem, hogy szeretnétek ha a saját helyén aludna. nagyon jó együtt aludni, de mégis csak az a normális hosszú távon, ha a helyén alszik.
22:20
Nagyon szeretek a kislányommal együtt aludni, de az túlzás amikor van olyan hét ,hogy csak velünk alszik :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!