Hogyan szoktassuk le erről? Bőv. Lent.
Szóval:lányom 21 hónapos.A probléma az,hogy annyira oda van a Mamáért(Anyuért),hogy ha ott vagyunk náluk,vagy együtt elmegyünk valahova,senki más nem létezik csak ő.Egyszerűen csüng rajta és ha nem veszi fel,vagy nem vele foglalkozik,elkezd hisztizni,de nagyon.
A kérdésem az lenne,hogy Anyunak vagy nekem kell ezt leállítani,és hogy nem fog-e akkor "kiszeretni" a Mamából?
Köszi a segítséget!
Pedig én ezen nem lennék úgy kiakadva. Gondolom nem állandóan látja a mamát. amikor meg a mama vele van akkor igenis csüngjenek egymáson, a a kicsinek erre van igénye.
más nagymama mit megadna, ha csüngene rajta az unoka.
első vagyok.
Szia!
Olyan mintha az én fiamról olvastam volna, de ő nem csak a mamához hanem a legkisebb unokatesóért van oda ennyire.
Átmegyünk akár a mamához akár unokatesóék, ketten soha nem tudunk hazajönni mert valakit mindig hozni kell.
Nem tudom miért van így, de olyan mintha a gyerek unná a képen...
De mondjuk ő hozzám is ragaszkodik.
Egyébként mikor az unokatesó is ilyen idős volt ő is nagyon ragaszkodó volt mindig csimpaszkodott a lábamba és alig akart hazaengedni, de kinőtte.
Remélem a fiam is kinövi.
19 hónapos kisfiú anyukája
Szia!
Amikor kicsi voltam velem is pont ugyan ezvolt, csak a mama létezett... Anyáméknak kezdett elege lenni a dologból, hogy ők nem is érdekelnek ezért úgy volt, hogy pénteken elvittek 2-3 óra körül mamáékhoz és szombaton pedig ebéd után jöttek értem.
Remélem tudtam segíteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!