Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Barátaim családjánál van egy...

Barátaim családjánál van egy 2 és fél éves kislány aki minden új mesekőnyvét ősszefirkálja, hogyan szoktassuk le róla?

Figyelt kérdés
Nagyon sok szép képes mesekőnyvet kap, és mindegyiket ősszefirkálja, és nem tudjuk leszoktatni erről, adjatok hasznos tanácsokat!!
2008. febr. 15. 15:08
 1/4 anonim ***** válasza:
Szia az én kisfiam is össze firkálta a könyvét de csak egyet szerencsére mert én úgy csináltam hogy mondtam neki hogyha bele rajzol akkor nem veszek neki többet és amikor a mesekönyvet nézegette akkor a ceruzát el vettem tőle ha kért ceruzát akkor a mesekönyvet vettem el tőle és most már ott lehet hagyni keze előtt a ceruzát és a könyvet is mert nem rajzol bele. remélem tudtam segíteni.
2008. febr. 15. 19:07
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Hát egyszerűen, amikor mesekönyv van a kezében, nem kell odaadni a ceruzát. Vagy még nem elég érett a mesekönyvre, tegyétek olyan magasra a könyvet a polcon, hogy ne érje el, és csak akkor nézegethesse, amikor olvastok belőle neki.
2008. febr. 16. 12:13
 3/4 anonim ***** válasza:
Barátaid gyerekét miért Neked kell megnevelni?:)
2008. febr. 20. 14:28
 4/4 anonim ***** válasza:

Nekünk vannak régi, szétnyűtt mesekönyvünk, én azt adom oda ha "olvasni" vagy rajzolni akar. Azzal azt csinál, amit akar.

Mi is szoktunk szép könyveket kapni, azokat elteszem egy magasabb polcra, ahol nem éri el és ha mesélni akarok neki ezekből a szép könyvekből választok neki mesét.

2008. febr. 28. 15:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!