Hogy szoktassuk a kiságyába?
Figyelt kérdés
22 hónapos kisfiam pár napja kimászott/kiesett a rácsos kiságyából, ezért gyerekággyá alakítottuk a fekhelyét. Közben nyaralás miatt pár napig köztünk aludt, amit itthon is folytatna. Mi szeretnénk, ha a saját ágyában aludna, de sehogy sem marad meg ott. Sír, hogy köztünk akar aludni. Volt, hogy mindketten ott ültünk, feküdtünk az ágyánál, sötétben, kislámpával, de nem óhajt ott maradni. Ha berakjuk, és kimegyünk a szobájából, azonnal kipattan és kétségbeesetten sír, bolyong a szobájában.
Van jól bevált módszer, amivel el tudnánk altatni a saját ágyában? (Mesélni nem lehet neki, mert fél perc fetrengés után közli, hogy jön át közénk aludni.)
2011. júl. 18. 14:42
1/1 anonim válasza:
a jol bevált módszer a kitartás.És az amit most csináltok csak sajnos nem egy napos munka hanem több.én úgy csináltam(mert kiságy fóbia nálunk is volt)Hogy amikor jött az alvás ideje az ő ágyába feküdtünk le,nagyon ragaszkodott hozzá hogy ő át akar jönni,mondtam neki nem lehet mert ez az ő ágya és ő itt alszik de anya is lefekszik mellé,egy darabig még hadakozott de 20 perc múlva feladta és lefeküdt az ágyába én meg melé és megvártam még elalszik.másnap ugyanúgy és harmadnap is,aztán már később simán egyedül ment lefeküdni a szobájába de még én is kellettem hozzá,na ez legyen a legnagyobb baj.én simán oda fekszem mellé engem nem zavar.szóval lényeg a hosszú távú kitartás,édes oda édesgetés,apró kis meglepetések a takaró alatt neki stb stb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!