Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kádkérdés röviden? Emeljem...

Kádkérdés röviden? Emeljem vagy ne? Hogyan?

Figyelt kérdés

veszelyeztetett terhes vagyok, egyedul vagyok a kisgyermekemmel (azert lettem veszelyeztett, mert nagyon megemeltem a fiam, sokszor), most ha megemelem, harom napig orulten faj a hasam (remelem a babanak nem lesz semmi baja),de muszaj megemelnem pl ha kiveszem a kádból, viszont az sem allapot, hogy utana harom napig rosszul vagyok :(

11 hetes terhes vagyok

van valami trukk, pl hogy oldjam meg a kadbol kiemelest?

_nincs_ segitsegem :(

2011. aug. 15. 21:37
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Nincs tusoló véletlenül? Abból csak kilépne a gyerek.

Vagy a kiskád a földön legyen, és a segítségeddel bele is tud lépni és ki is tud lépni belőle.

2011. aug. 15. 21:41
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Első vagyok.

Most jutott eszembe, hogy tud már lépni a gyerek? Mert ha nem, akkor a kád állvány lenne szerintem a legjobb, mert abból nem kell nagyot emelni.

2011. aug. 15. 21:42
 3/7 anonim ***** válasza:
Mekkora a gyerkőc? Mert nálunk szimpla ikeás kerek kisszék van a fürdőben, erre áll rá, mikor kezet mosunk, vagy mikor be és kiveszem a kádból, akkor a szék, kád széle, és bele a vízbe, persze fogom a két kezét. Ezt csak vicceskedésnek, de a te esetedben fontos is lehet, hogy ne az egész súlyát emeld. A kádkilépő nem tudom milyen, da ha bent is és kint is van lépcső része, akkor az tényleg szuper lenne számodra. Jó egészséget!
2011. aug. 15. 22:15
 4/7 A kérdező kommentje:

tud, mar nagyfiu, ahhoz legalabbis elegge, hogy ne akarjon furdoni, es hogy cipeltesse magat.

a kadba be tud belepni, van nekunk felleponk, a kivétellel van a gond (mert nem _akar_ kijonni :)) eddig az volt, hogy torolkozobe be, koalamaci (ugy simul), korbehordozzuk a lakasban, es lerakjuk a tv ele, es vagy mese, vagy jatek

csak nem birom :(

2011. aug. 15. 22:18
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Szia. Az én kisfiam 2,5 éves és egy ideje már nem nagyon tudom emelgetni nagy pocakkal. Okos, értelmes, elmondtam neki, hogy anyának fáj a pocakja, ő nagy okos fiú, be tud mászni a kádba. Kifele meg úgy csalogatom, hogy kezdődik a mese, le ne maradjunk róla :) Nálunk így megy: fellépő, kád széle, víz :) Fogom a kezét ki-és beszállásnál, megtörlöm a fellépőn és beviszem vagy papucs és bemegyünk.
2011. aug. 16. 08:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Az én kisfiam 2 éves volt a 2. terhességem elején. Nekem sem szabadott emelnem, ezért úgy oldottam meg, hogy befelé fellépő, kifelé pedig szintén. Vettem egy kis ládaszerűséget, beraktam a kádba és arra felállva simán kimászott, csak a kezét kellett fogni. Megbeszéltük és megértette, hogy anyának fáj a hasa, nem szabad őt megemelni.
2011. aug. 16. 09:20
 7/7 A kérdező kommentje:
koszi, megprobalom :D
2011. aug. 16. 12:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!