Miért ilyenek? A nevelés miatt?
Figyelt kérdés
A páromnak van két gyerköce. A lány 8 a fiú 6. Szoktak hozzánk jönni,meg minden. De az a problémám,hogy néha,inkább elég sürün hiába szólok hozzájuk nem válaszolnak.sokszor az apjuknak sem. Az utcán nem köszönnek,csak szia apa. Pedig öt éve gürizek kéthetente rájuk is.legalább egy sziát elvárnék! Szerintem az anyjuk nevelte rosszul öket.2011. aug. 14. 07:04
21/21 A kérdező kommentje:
Na mindegy. Pl a párom tesóinak sem köszönnek. Tehát a nagyneninek meg nagybácsinak. Mindenkitöl félnek, nem állnak szóba szinte senkivel. Ja,még jó hogy az apjuknak köszönnek. Egyébként nem utálom öket. A stilusukat nem szeretem,amilyenre a kedves anyukájuk nevelte öket! Mert szerintem igenis nevelés kérdése. Nem kell engem szeretni... De mint egy hozzászóló már irta,nem köszönni annak akit ismerünk,ráadásul nem is távolról,nem a jómodorrol tanúskodik. És igen is szarul esik!
2011. aug. 16. 20:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!