Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Miért ilyenek? A nevelés miatt?

Miért ilyenek? A nevelés miatt?

Figyelt kérdés
A páromnak van két gyerköce. A lány 8 a fiú 6. Szoktak hozzánk jönni,meg minden. De az a problémám,hogy néha,inkább elég sürün hiába szólok hozzájuk nem válaszolnak.sokszor az apjuknak sem. Az utcán nem köszönnek,csak szia apa. Pedig öt éve gürizek kéthetente rájuk is.legalább egy sziát elvárnék! Szerintem az anyjuk nevelte rosszul öket.
2011. aug. 14. 07:04
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
55%
Ha jól számolom, 1 éves volt a kicsi, amikor apuka lelépett hozzád. Szerintem ne csodálkozz, ha a gyerekek még jó ideig levegőnek néznek és nem fogadnak el téged...
2011. aug. 14. 15:21
 12/21 A kérdező kommentje:
Ja,csak az a baj,hogy szerintem ez nem normális dolog. Van hogy ök jönnek oda játszani meg ilyenek. Szerintem nem velem van bajuk, minden kicsit távolabb álló személyel igy viselkednek. Pl a játszótéren nem játszanak ha más gyerek is van. Láttam sok gyereket felnöni,és szerintem igenis nevelés kérdése. Csak tudjátok mikor hétvégen mosok fözök takaritok rájuk,söt játszom velük ha úgy van kedvem,két nap mulva, meg 'nem ismer meg' az utcán. Egyébként nem utálnak,nem is lenne miért. Mindenkivel ilyenek.
2011. aug. 14. 17:44
 13/21 anonim ***** válasza:

ma 13:43 vagyok.

Akkor fogadd el,hogy ők olyanok.elhiszem,hogy rosszul esik,de szerintem ez nem nevelés hanem személyiség kérdése.Lehet ők zárkózottabbak a többinél,vagy egyszerűen nem szeretik a más társaságát,nekem vagy egy unokaöcsém ő pont ilyen.kis magának való,ő sem köszön,nem válaszol,nem játszik ha más gyerek van stb.szívesebben játszik egyedül magában.nem jó ez.talán többet kéne társaságba vinni,de ha a suliba nincs velük gond,akkor ne foglalkozz velük,végül is nem te neveled őket,azt 2 hetente 2 napot meg a megteszed a párodért,akit szeretsz,ennyi.

2011. aug. 14. 17:55
 14/21 anonim ***** válasza:
62%
Értem, mosol, főzöl, takarítasz, irkálunk itt mindenfélét már másfél oldalon, de döbbenetesnek tartom, hogy arról még szó se esett, hogy TE SZERETED EZEKET A GYEREKEKET? Vagy csak a visekledéskultúrával van problémád? Mert ha nem szereted őket különösebben, apukájuk meg veled él, ahelyett, hogy velük élne (igen, ez egy gyerek szemszögéből nézve ilyen egyszerű), akkor miért is ne lennének veled hogyismondjamcsak távolságtartók?
2011. aug. 15. 13:42
 15/21 anonim ***** válasza:

Utolsó!

Nem kell szeretnie a gyerekeket. Szép álom, de nem mindig működik. Tisztelni és elfogadni kell őket, de szeretni nem. Az persze jó, ha sikerül, de a szeretet nem jön parancsszóra

2011. aug. 15. 13:44
 16/21 A kérdező kommentje:
Szeretni öket... Hát nem tudom. Talán ha nem ilyenek lennének még menne is. De mondjátok, (lehet most bunkó leszek) de mit lehet szeretni egy olyan valakin aki az utcán még egy sziát sem képes mondani?! Az elején igenis szerettem öket. Mostmár még a hétvégét sem szeretem mikor itt vannak.
2011. aug. 16. 08:03
 17/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem baj, teljesen érthető.

Tudod, nálunk is elváltak a szülők, amikor 6 éves voltam. Konkrétan apám beleszeretett egy másik nőbe. Naná, hogy utáltam! Szerencsétlen pedig mindent megtett, hogy megkedveljem. A kedvenceimet főzte, programokat talált ki, ajándékokat vásárolt nekem, segített ahol tudott.

Én már tizenéves voltam, mikorra eljutott a tudatomig, hogy NEM Ő A HIBÁS. A szüleim voltak a hibásak. Apámnak kellett valami, amit anyám nem tudott megadni és ez a nő képes volt rá. Ennyi. Azon az anyák napján apám felesége is kapott tőlem egy szál virágot - 10 év után...

Szóval idő kell.

2011. aug. 16. 08:09
 18/21 anonim ***** válasza:
pedig ha nem szereted őket, akkor ne várj el tőlük sokmindent,ők még kicsik, ha nem szeretnek, azt ki is fogják mutatni, és ugyan miért szeretnének, ha te sem szereted őket
2011. aug. 16. 11:24
 19/21 A kérdező kommentje:
Utolso hozzászóló! Szerinted azt mutatom feléjük hogy nem szeretem öket? Az egy dolog hogy belül nekem szar,de sem a párom, sem a gyerekeket nem bántanám meg ezzel. Probalom elfogadni olyannak öket amilyenek, mert mint irtam, ök ezt nem utálatbol csinálják, ilyenek szinte mindenkivel.
2011. aug. 16. 16:02
 20/21 anonim ***** válasza:

Hát azért szerinte minimum jár egy Oscar díj, ha se a párod, se a gyerekek nem veszik észre, hogy nem szereted őket és a hétvégét mikor nálad vannak.

Mert egyébként minden szavadból süt az utálat, lehet persze aztán mézes mázosra váltasz, de egy gyereket nem lehet becsapni.

Hiszen egész kicsi koruk óta melletted nőttek fel, teljesen természetellenes, hogy ennyire nem alakult ki kapcsolat veled. Az anyjukkal sem állnak szóba? De hát írtad az apjuknak köszönnek, tehát egy kivétel már van.

2011. aug. 16. 19:27
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!