6 éve kislányomhoz sokszor nincs türelmem, mit csináljak
hogy ne vesszek mindig vele össze?
Figyelt kérdés
mond valamit, és már a plafonon vagyok, igaz sokat beszél, elbénázik valamit, már ordítok, és tudom hogy nem jó, de elszakad a cérna és ordítok, utána lelkiismeret furdalásom van, ha visszaszájjal, én már egyből szájon csapom, egyszerűen türelmetlen vagyok. És NEM akarom, de olyan hirtelen jönn, nagyon bánt. Mit csináljak, praktikák ami bevált, segítsetek kérlek. Csak ne írjátok hogy türelem...Attól kiakadok, mivel pont az nincs. Köszi előre is.
2009. ápr. 12. 19:34
1/9 anonim válasza:
magne b6 -tudod a reklám
2009. ápr. 12. 19:39
2/9 anonim válasza:
amúgy meg próbáld megtalálni az okot ami iatt türelmetlen vagy, mert én nem hiszem hogy a gyerek tehet erről, sokkal inkább gondolom azt hogy vmi nincs rendben az életeddel. egyedül neveled?
2009. ápr. 12. 19:40
3/9 anonim válasza:
Mielőtt kiabálnál számolj 10-ig és gondold át közben, hogy mennyire komoly a dolog és tényleg rosszalkodik, vagy csak téged idegesít amit éppen csinál. Lehet csak fel akarja magára hívni a figyelmet, mert rájött hogyha rosszalkodik akkor vele foglalkozol. És még azt sem bánja hogy ez a "foglalkozás" csak veszekedés.
2009. ápr. 12. 19:48
4/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat. Hogy rendbe van-e minden, nem. Tudom, hogy nem ő a hibás, pont a z a bajom, hogy én látom, hogy nem kellene kiabálni, látom, hogy nem volt ő rossz, de egyszerűen...Megmagyarázhatatlan. Ő volt a mindenem, és most ...ez így nagyon rossz, és félek hogy eltávolodtunk emiatt. Van egy 6 hónapos kislányom is, és két nevelt gyerekem. Nem a kicsi váltotta ki ezt bennem, ez már előte kialakult, csak mostmár elvagyok keseredve. a számolást alkalmaztam, elsőre sikerül, utána az van bennem, hogy sz...ok a számolásra. Utána rájövök mekkora idióta vagyok.
A magne b6-ot lehet szoptatás alatt is szedni. Hátha az megoldást hozna.
:((((((((
2009. ápr. 12. 21:17
5/9 anonim válasza:
Tényleg jó a magne b6,nálam bevált, ugyanilyen voltam, mint te, és az segített.De lehet, hogy csak placebo, ugyanis nem annyit szedtem, amennyit írtak rá, hanem csak 3*1-et."Szoptatás alatt kerülendő, mert kis mennyiségben kiválasztódik az anyatejbe"-ez van a papírján...de kérdezd meg az orvosodat...
2009. ápr. 13. 06:24
6/9 anonim válasza:
Én is ugyanilyen vagyok mostanában a kislányommal. Nem tudom mi van velem egyszerűen. Én is ki fogom próbálni a magne B6-ot, hátha segít. Igazából én úgy gondolom, hogy azért alakult ki nálam ez, mert egyszerűen rám van szakadva minden, legalább is én úgy érzem, meg a pénz, illetve pénzhiány. Meg a kapcsolatom romokban hever és megbeszélni egyszerűen lehetetlenség. Fontosabb egy film letöltése mint az életünk megbeszélése. Csak az a baj, hogy ez a gyereknél jön ki rajtam, mivel csak vele vagyok. De ha itt lakna még valaki biztos rajta is tölteném. Már nem tudom hogy levezetni. Remélem ez a magne B6 segít. Nem akarom ezt tovább így élni, de annyira nehéz!!!
2009. ápr. 14. 15:35
7/9 anonim válasza:
Ja és bocsi az offért, de annyira jól esett ezt most ide leírni olyannak aki hasonló dolgokkal küzd.
A kérdezőnek pedig üzenem hogyha megtaláltam a megoldást erre le fogom írni. Kérem őt is ha használt valami akkor írja le ide. Biztos vannak sokan így csak sokan nem is merik így ország világ előtt bevallani, nekik is segíthet.
2009. ápr. 14. 15:37
8/9 anonim válasza:
Nekem az a megoldás ilyenkor bár közel sem vagyok ennyire kiborulva, hogy csinálok egyolyan napot, amikor nem kell főzni és takarítani, kiteszünk egy plédet a fűbe és játszunk, rosszalkodunk. Ez alatt én is megnyugszok. A gyereked a te tükörképed. Ahogy ő viselkedik az te vagy igazából!!! És ha ügyes vagy ebből tanulni tudsz. Pl. ha a lányom türelmezlen és vissza beszél, akkor tudom hogy én vagyok türelmetlen, ő csak utánoz. Ilyenkor visszaveszek magamból. Az anyaság a legszebb dolog a világon, mi adjuk meg nekik a biztonságot. De ha repülnek a pofonok, akkor nincs biztonság.
2009. ápr. 15. 10:16
9/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek, a legutolsó válaszolónak főként, jó ötletet adtál. Tényleg az anyaság gyönyörű, ez most ezt is elhomályosította, és tényleg a biztonság a legfontosabb, onnan kezdődik minden. Annyira igyekszem...Köszi.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!