Tényleg mindenki olyan jól tud hatni a gyerekére, hogy soha nem üt rá a kezére, vagy néha a fenekére?
sokszor felteszik a kérdést,hogy ki hogy szokott fegyelmezni,és amikor valaki esetleg megírja,hogy van egy pont amikor már igenis rácsap a fenekére,-akkor sokan lehurrogják,vagy elmondják mindenféle rossz anyának..!
én is sajnos kénytelen vagyok ezt alkalmazni,mert hiába próbálom szép szóval,zsarolással,büntetésse vagy bármivel meggyőzni,hogy ha valami rosszat tesz nem igazán hatja meg a dolog.és olyankor rácsapok a fenekére.
Szerintetek ezt tényleg ennyire elitélendő?
hát igen!
anyukám mesélte,hogy én mint első gyerek nagyon jó voltam-ha csak rám nézett már tudtam,hogy hogy kell viselkednem.aztán megszületett a húgom,akire hiába próbált szigorúan nézni vagy eréjesen rászólni neki semmi sem használt.rendszeresen a sarokba állt,és mindennap rá volt csapva a fenekére.
És most nekem aki jókislány volt-van egy rosszcsont lányom!!
:D Ez már csak így megy :) De kitartás, eléri a 10. évét és onnantól javulni fog, majd a 14-et és onnantól romlani megint :D
Nálunk öcsém a hisztis, 10 évvel fiatalabb nálam, hát te! Olyanokat levágott. Kapott egy csokit a boltban és utána még kitalálta h mi kell neki, nem kapta meg erre hasra vágta magát a földön és csapkodta a fejét a betonba :O Anyám ilyet még nem látott pedig 3 gyereke van :D És pedagógus, de ilyennel még nem találkozott életében. Hát magyarázhattunk neki, még talpra sem állt. Ilyenkor úgy kellett átvetni a hátunkon és vinni...
Mondta is anya h nem érti, mi kicsik voltunk nővéremmel, kaptunk a boltban egy túrórudit azt elvoltunk vele, a pénztárnál meg kifizette a papírt :D Öcsém nem...
Egyszer elvittem a strandra, olyan 17 lehettem, szóval ő 7. KApott hamburgert, kólát, fagyit, egész nap fürödtünk, evett mindent ami megtetszett neki, erre azért kezdett irdatlan hisztibe mert nem engedtem neki, h megigya az én üdítőmet is! Hát többször nem vittem strandra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!