Mit tegyek, hogy elkerüljem a veszekedést?
Kis családunk megpróbálja a tőle telhető leghiggadtabb módon venni az élet viharait. Ez nem annyira egyszerű egy hétéves egykével. Van, h én akadok ki, de engem a párom akár egy pillantásával is le tud nyugtatni. Van,h ő. Na, ez a nagyobb gáz. Legalábbis nekem. Ilyenkor azonnal gyomoridegem van, és megpróbálom megvédeni a gyereket. Pedig akit kérdeztem azt mondta, h örüljek neki, h része van egy kis keménységben is, és nem csak a tündibündi anyuka módszereit ismeri. A férjem nyugodt típus, de ha kijön a sodrából, mond mindent, a gyerek meg behúzza fülét-farkát. Sőt olyankor én is, mert ha megszólalok hatalmas veszekedés kerekedik belőle, h miért nem őt értem meg. Szinte mindig igaza van, csak a stílus..... Szerintetek is jobb, ha a fiúnk ezt is megtapasztalja?
Sokszor amikor ketten elmennek vhova már előre gyomoridegem van, h mi lesz a vége....Főleg ha még apósom is velük van...a másik gyerek.....
Igaza van az előttem szólónak,a probléma ott van,hogy te véded amikor az apja neveli.Nálunk is szigorúbb az Apuka,de sosem avatkozom bele amikor neveli.Eszembe sem jutna,hiszen a gyerek szempontjából nem szabad főleg előtte nemet mondani a másik félnek,mert ki fog játszani benneteket egymás ellen!Tudod:oszd meg és uralkodj!Ha nem értesz az Apukával egyet,akkor később kettesben beszéljétek meg,úgy,hogy a gyerek ne hallja.
És miért kell aggódnod azon,hogy a fiad a "fiúkkal" van?
Szerintem túlzottan óvod,és vigyázz mert ezt ki fogja használni!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!