SOS - muszáj jegelni?
13 hós kislányom beütötte a homlokát - egy 1,5 centis kis piros dudor, meg a közepén mintha egy kis ér kidagadna (gondolom véraláfutás) lett az eredmény.
Próbáltam jegelni, de szinte lehetetlen, nem engedi.
Amúgy hamar abbahagyta a sírást, már jól van, csak nem tudom, kéne-e erőltetnem a jegelést?
Hát már csak azért hogy hamarabb lelappadjon meg nem puklisodott volna fel annyira...de tudom miről beszélsz én a 3 éves fiamat próbáltam jegelni vmelyik nap mert irtóra beverte az arcát, de persze nem engedte és nem hagyta...
Így is elmúlik, felszívódik nekik a duzzanat csak lassabban meg esetleg tovább fáj. Kötelezőnek nem kötelező jegelni.
Mindent leírtak már, annyit még, hogy azt mondták a balesetin egyszer, hogy az nem jó, ha sír a jegelés miatt, mert azt nem szabad. Be kell bugyolálni a jeget (vagy amivel jegeled) és csak annyi ideig szabad rátenni, amíg elviseli. Nem lefagyasztani kell.
Bár nem írtad miért sír, maga az nem tetszik neki, hogy teszel valamit a homlokához vagy a jegelés miatt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!