én se vinném. nem sokat kell kihagyni, csak 2-3 hetet míg belerázódtok.
van segítséged, ha lebetegszik a bölcsiben lesz ki segítsen míg a picit szoptatod, fürdeted, stb? mert ha egyedül vagy akkor télen nem igen vinném :/
2011. szept. 14. 19:50
2/13 A kérdező kommentje:
Segítség az van/lesz, elvinni nem gond,mert azt most is a párom szokta, amikor megy munkába.
Inkább attól tartok hogy hazahoz valamit (betegség).
2011. szept. 19. 14:47
3/13 anonim válasza:
Itt a környéken ilyenkor apuka/nagyszülők ugyanugy viszik bölcsibe/oviba a nagyot,nem jellemző nálunk h emiatt ne vigyék.Adj neki vitaminokat,télen ugy is kell.
2011. szept. 19. 14:50
4/13 anonim válasza:
Én nem irattam be oviba a 3 évesemet. pont ezért. nem akarok télen két pici beteg gyereket.
2011. szept. 19. 15:30
5/13 anonim válasza:
de előbb utóbb ugyis menni fog csak annyi hogy később hozza haza a bacikat,a kérdés az mikor.
szerintem inkább túrbózd fel az immunrendszerét,és ha akar menjen.
2011. szept. 19. 17:22
6/13 anonim válasza:
Mi nem fogjuk vinni, de nem kimondottan a bacik miatt, hanem mert Apa is itthon lesz, nem fog dolgozni, a bölcsi pedig nem helyben van, hanem a városban (mi kiköltöztünk régebben falura, város mellé 15 km-re). A másik ok meg, hogy az elején lássa, szokja meg hogy ott a kistesó, és ne érezze úgy, hogy "le van passzolva" rögtön ahogy megjövünk a kórházból.
2011. szept. 19. 18:08
7/13 anonim válasza:
Előző vagyok. Azt nem írtam, hogy ez az első 1-2 hétre vonatkozik, utána ugyanúgy fog járni.
2011. szept. 19. 18:09
8/13 anonim válasza:
Én úgy tudtam, hogy bölcsődébe csak akkor veszik fel a gyereket, ha az anya dolgozik, ami újszülött mellett nem egyhamar következik be. Ettől függetlenül én nem vinném és nem csak a bacik miatt, hanem elsősorban azért, hogy ne érezze kirekesztettnek magát és hogy legyen ideje és lehetősége megbarátkozni a kistestvérével.
2011. szept. 19. 19:28
9/13 A kérdező kommentje:
Magán bölcsődébe jár, és csak heti 2 napot, nem is terveztem heti 5 napot járatni eddig sem és ezután sem.
De tulajdon képpen igazatok van, nem a bacik miatt,hanem lelki okok miatt célszerűbb, ha nem megy, hanem összeszokik a család az új felállásban.
Köszi mindenkinek a választ.
2011. szept. 19. 20:24
10/13 anonim válasza:
Én biztosan fogom a bölcsibe hordani a nagyot. Egyrészt a bölcsiben biztosítottak róla, hogy nem dobják ki, ha megszületik a kistesó, másrészt meg már reggel 7-kor veri az ajtót, és kiabál, hogy menjünk a bölcsibe! A kicsi mellett én nem tudnék vele 100%-osan foglalkozni, mellőzve érezné magát napközben. Az összeszokáshoz ott lesznek az esték és a hétvégék. Ha esetleg megbetegszik, kevés az esély rá, hogy a kicsi szoptatás mellett elkapja a betegséget.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!