A szülést követő pár héten inkább ne vigyem a nagyobbat majd bölcsibe, ha nem muszáj?
Figyelt kérdés
Lányom heti 2 napot jár, csak azért mert imádja, és így szokja a közösséget és nekem is nagy segítség az a 2 nap.
Attól tartok,nagy törés lenne neki ha nem mehetne, de amúgy meg gyakran megbetegszik a közössétől,tehát haza is hozhat dolgokat a kicsinek.
Mi legyen?
2011. szept. 14. 19:38
11/13 anonim válasza:
Én biztosan elvinném.Neked kell eloszor osszeszokni a picivel,nehezebb lenne,ha a kislányod is ott lenne és vele is kellene foglalkoznod.A betegségekkel kapcsolatban-ha szoptatod a picit,nem fogja elkapni a betegséget,meg amúgy is,ezzel az indokkal akár egy évig is kihagyhatnátok a bolcsit,hogy nehogy valamit elkapjon a kisbaba.Amikor mi szulés után haza jottunk a kórházból,férjem nagyon beteg volt,tiszta nátha,mégis egy szobában aludtunk a kicsivel és nem kapta el,az anyatej az elso pár napban vagy héten véd a legjobban.
12/13 anonim válasza:
Én nem vinném. Hozzánk anyósom eljött "segíteni" 5 napra amikor 5hetes volt a pici. Vírusos torokgyulladása lett 2 nap múlva (persze nem gondolta, hogy talán haza kéne mennie) majdnem őt is én ápoltam császárosan és persze amikor hazament rá másnap rajtam is kijött mire nekem elmúlt a baba kapta meg. Szóval kb.2,5 hétig voltunk torokgyulladással az újszülött babával frissen műtve. Nem kívánom senkinek. Ja, pedig szoptattam.
13/13 anonim válasza:
Bocsi, de így mennyibe kerül, hogy csak heti 2 napot jár?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!