Segítene valaki? sürgős
Úgy alakult,sajnos,hogy elfogyott az összes pénzünk.
5000 forint volt félretéve még jövőhét keddig kajára,de 4200 forintot ma be kellet fizetnem a munkahelyemen teljesen váratlanul.
Most itt állunk 800 forinttal apuka, anyuka, a 2 éves fiam és a nyugdíjas nagymama.Sajnos a nagyszülők is szegények,senki nem tud nekünk pénzt adni.
Jövőhét kedden már kapunk pénzt,de addig fogalmam sincs mi lesz velünk.
Valaki tudna segíteni?
Bármilyen munkát elvállalok délutánonként,de nagyon fontos,hogy nekem rögtön kell a pénz.Még holnap tudok kenyeret meg tejet venni,és annyi.
Segítene nekem valaki kérem.
Bocsi, de offolok:
Lehet egyes emberek számára hihetetlen, hogy nincs olyan akitől kérni lehetne. Pedig van ilyen.
Együtt érzek veled kedves kérdező, mert ebben a hónapban mi is így jártunk, csak nem munkahely miatt, hanem a váratlanul jött hagyatéki tárgyalás miatt(mielőtt vki belekötne azért jött váratlanul, mert szeptember környékére ígérték, erre kaptunk egy levelet, h jövőhéten lesz, ez volt két hete) ez mínusz 15e. forintot jelentett persze már akkor amikor albérlet, számlák ki voltak fizetve, napora be volt osztva a pénz. És igen, nekem sincsenek olyan barátaim akik ki tudnak segíteni egy kivételével, hozzájárok 3 naponta sajnos. Már lassan szágyellek odamenni, de mivel tudja az esetet nagyon szívesen ad. Vannak bar
tnőim, ugyan ebben a helyzetben, hónap végén ki van számolva nekik minden, így nem tudnak kölcsön adni, van olyan is, aki 600000-t keres havonta, de ő meg nem ad, mert a fogához veri a garast. Sajnos ilyen világban élünk. Azt hiszem az utolsó előtti válaszoló írta, h rengeteg barátja lenne, neki üzenem, hogy NE LEGYÉL BENNE OLYAN BIZTOS!! mert amikor oda jutnál, h kölcsön kell azok a barátok lehet már nem lennének barátok!
Sajnálom kedves kérdező, h nem tudok segíteni, de mint írtam mi sem állunk vmi fényesen.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!