Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Segítene valaki? sürgős

Segítene valaki? sürgős

Figyelt kérdés

Úgy alakult,sajnos,hogy elfogyott az összes pénzünk.

5000 forint volt félretéve még jövőhét keddig kajára,de 4200 forintot ma be kellet fizetnem a munkahelyemen teljesen váratlanul.

Most itt állunk 800 forinttal apuka, anyuka, a 2 éves fiam és a nyugdíjas nagymama.Sajnos a nagyszülők is szegények,senki nem tud nekünk pénzt adni.

Jövőhét kedden már kapunk pénzt,de addig fogalmam sincs mi lesz velünk.

Valaki tudna segíteni?

Bármilyen munkát elvállalok délutánonként,de nagyon fontos,hogy nekem rögtön kell a pénz.Még holnap tudok kenyeret meg tejet venni,és annyi.

Segítene nekem valaki kérem.

2011. júl. 25. 16:14
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Holnap első utad a családsegítőbe vezessen.
2011. júl. 25. 16:18
 2/14 anonim ***** válasza:
Milyen munkahely az, ahol Te fizetsz? Egyébként elsőnek igaza van, irány a családsegítő.
2011. júl. 25. 16:22
 3/14 A kérdező kommentje:

Már voltam a családsegítőbe és nem segítenek, azzal az indokkal,hogy az egy főre eső jövedelmünk több a náluk elfogadottnál.

Sajnos ők nem nézik a hiteleket,hogy a fizunk 90 százaléka a lakáshitelre meg a rezsire megy el.

2011. júl. 25. 16:29
 4/14 anonim ***** válasza:
.
2011. júl. 25. 16:40
 5/14 anonim ***** válasza:
barátok, szomszédok nem tudnak pár napra pénzzel vagy ennivalóval segíteni? esetleg a védőnő?
2011. júl. 25. 16:59
 6/14 A kérdező kommentje:
Sajnos senki nem tud segíteni.Már minden barátot ismerőst végigkérdeztünk:(
2011. júl. 25. 17:15
 7/14 anonim ***** válasza:

Nem hiszem el, hogy nincs egy barátod aki ilyenkor a kezedbe nyomna egy csomag felvágottat vagy valamit.

Hol laksz?

2011. júl. 25. 17:29
 8/14 A kérdező kommentje:

Hát sajnos nincsen.Nekem két barátnőm van, az egyik ugyanebbe a helyzetbe van mint mi.A másik barátnőmék pedig hozzánk képest gazdagok, a férje 600 ezeret keres ő meg vagy 120 ezret és nincs lakáshitelük, meg semmilyen hitelük,és annyira pénzéhesek,hogy 1 árva forintot nem adnak költsön, még úgy sem, hogy bevásárolna nekünk már próbáltam nem adnak.

Debrecenben lakunk.

2011. júl. 25. 17:51
 9/14 anonim ***** válasza:
esetleg apuka elmehetne + munkát vállalni.ilyenkor meg pláne.próbálj eladni valamit,ami már nem kell.vagy a legszükségesebb esetben kérj a szomszédtól 2 ezret,agy kérjen a férjed a haveroktól.Én most végig gondoltam ha nekem nem lenne pénzem hány embertől kérhetnék pénzt.gyakorlatilag rengeteg.bár még sose kértem senkitől.
2011. júl. 25. 18:37
 10/14 anonim ***** válasza:
munkahelyről előleg?
2011. júl. 25. 19:55
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!