Szerintetek 2-3 éves kisfiunkat elvigyük fülplasztikára?
Az egyik füle rettenetesen eláll, olyan igazi kis lapát, mert hiányzik belőle az a gyűrődés ami ott van a fülünkben, nem tudom értelmesebben leírni bocsánat. Férjem úgy veszi észre, mintha a porc hiányozna és ezért nincs ott meggyűrődve. Tény amikor született az a füle teljesen be volt hatódva. Mint egy kis könyv. Kb két hetesen kezdett el szétnyílni. De azt mondták semmi gond. szerintem viszont emiatt lehet.
Számunkra nagyon édes így is, meg igazából én nem is látom rajta, hisz nekem így jó ahogy van, de tudom,hogy később csúfolni fogják, hisz aki nem akarja is észreveszi. És ettől szeretném megóvni.
Egyáltalán hova fordulhatnánk és mennyibe kerülhet egy ilyen beavatkozás?
Hasonló gonddal kerestem meg az orvosunkat, azt mondta lehetni lehet, d nem javasolja, tegyük fel a kérdést magunknak: egy szépészeti műtét megéri a kockázatot -altatás, stb,
Persze nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!