Anyósoméknál hagyhatjuk 8 hónapos kisfiunkat 4 napra?
Szerintem még kicsi ahhoz hogy 4 napig külön legyen tőletek.Egy nap még elmenne,de szerintem ennyi nem.
Nem lehet megoldani hogy vigyétek?
Böghet, persze, talán próbáljátok meg hogy mostantól heti 1x ott alszik náluk, így egyszerübb lesz talán.
Attól függ anyósodék mennyire tudnak egy nagyon bögö gyereket lefoglalni és megnyugtatni.
Biztosan nem hagynám magára ilyen korú gyermekem......Vinném magammal.
2 gyermekes anyuka
Én majd bele pusztultam, amikor 3 napra kórházba kellett mennem és nem láthattam a fiam.
Eszembe sem jutna egy külföldi út (meg semmi más miatt sem) másra hagyni a 8 hónapos fiamat. Még ha szuper helyen lenne és a gondját viselnék, akkor sem.
Természetesen megismerne benneteket, ahhoz ő már túl nagy is, és ha nem akarod, hogy másfél napig haragdujon és csak dühösen nézzen rád a gyereked, ahogy sajna az nekem kijutott, akkor eszedbe sem jut az, hogy magára hagyjad.
Az én fiam is imád a nagyszüleinél is, de inkább vinném magammal, vagy maradnék otthon a fenekemen, már ne is haragudj.
én nem mennék el úgy, hogy otthon hagyok egy 8 hónapost! neki még borzasztóan sok a 4 nap! 1 éjszaka belefér, de ezt én sokallom.
ha meg utolér titeket a szeparációs szorongás akkor nagyon fontos lenne, hogy vele legyél. ez nem arról szól, hogy bőg a gyerek egész nap, hanem eljut a tudatáig, hogy ti két külön személy vagytok és pont akkor kell megmutatni neki, hogy így is van de az anyukája mindig ott van, mindig számíthat rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!