Lányom 4 éves most, jövő télen szerintetek itt hagyhatjuk a mamáékkal 1,5 hónapra? Egy hosszú utazásra mennénk a férjemmel.
és ha magaddal vinnéd?:))
és esetleg anyukádat is, ha nyugdíjas, hogy tudjon sígteni.
nem kéne kihagyni ilyen szuper lehetőséget:)
Ne haragudj,a magam véleményét írom,a döntés persze a tiéd:
nem tenném.szerintem nagyon sok.
Szerintem másfél hónap akkor is angyon sok idő. Szerintem kicsi még hozzá, ha már iskolás korú lenne akkor mennék, így nem.
De ez csa az én véleményem:)
És a skype meg a telefon nagyon nem ugyanaz mint odabújni anyához-apához.
Az én férjem majdnem egy hónapra ment Svédországba és a fiunk így is borzasztó nehezen viselte az "apahiányt" pedig mi is skypoltunk és én ugye itthon voltam vele.Elképzeltem hogy ha még én se lettem volna itt, valószínűleg még rosszabbul viselte volna.
Persze túléli, de én nem mentem volna.
Egyértelműen túl sok idő, nem azért mert a nagyszülők nem bánnak jól vele, hanem mert ti hiányoznátok neki...
Mi egy baráti házaspártól (akik szerintünk szuper jól nevelik a gyerekeiket) azt a "szabályt" tanultuk, hogy ahány éves a gyerek, annyi napot lehet "egyedül hagyni". Ez mindenféle "ráhagyással" is a sokszorosa...
Tudom, hogy nehéz lehet (én zenész vagyok, sok mindent kihagytam már a gyerekek miatt), de ezt vállaltuk. Ha nem is ugyanilyen lehetőség, de valami más biztos lesz majd később is...
Vagy nézzetek utána azoknak az oltásoknak, lehet, hogy nem is olyan veszélyes, és akkor mehet mindenki...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!