Anyósoméknál hagyhatjuk 8 hónapos kisfiunkat 4 napra?
Szia!
Én elég laza vagyok ilyen téren, most 14 hónapos a fiam, és többször aludt a nagyszüleinél 1 éjszakát, illetve egyszer 2 éjszakát amikor költöztünk. Akkoriban úgy 10 hónapos lehetett. Semmi baj nem volt, tökéletesen jól érezte magát, én konkrétan "itinert" írtam a nagyszülőknek hogy mikor mit kell ennie, mikor kell aludnia, és mi az amit egyáltalán nem ehet. Ez a papír még most is kint van a hűtőjükön, hogy lássák, nyilván azóta lehúztam róla pár dolgot. Nálunk kimaradt a szep. szorongás első része, mindenkivel közvetlen és jól elvan, de egy biztos, ha beteg vagy lázas, senki más nem kell neki csak én.Így biztos, hogy külföldre nem mennék el nélküle 4 napra, csak olyan elérhető távolságba, hogy ha baj van, 1-2 óra alatt kocsival odaérjek hozzá.
Anyósék is próbálnak rábeszélni, hogy idén még nélküle menjünk el nyaralni, kapcsolódjunk ki, tudom hogy jó helyen lenne, de nekem nincs kedvem végigaggódni a 7 napot, és nem is tudnék kikapcsolni, úgyhogy visszük magunkkal.
Egy itthoni 7vége az más lenne.
szia,
6 hónapos múlt a kisfiunk, amikor egy hétre a nagyszülőknél maradt nélkülünk. semmilyen lelki problémája, depressziója nem lett!!!! egy egészséges, jó kedvű gyerkőc a mai napig!! azóta volt 10 napot nyaralni a nagyszülőkkel, amikor 1,5 éves volt, ami után szintén nem volt semmi gond!! ha Te úgy érzed, nyugodtan hagynád rájuk, tedd meg!!
Ági
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!