8 hónapos fiam anyósoméknál kapott pár falat olyan ételt amiben volt tejszín, lehet belőle baj? Vagy ha nem lett akkor kaphat máskor is?
Figyelt kérdés
Joghurtot és sajtot kapott már, attól nem volt baj, de ezt úgy láttam hogy 12hós kortól ajánlják.2011. jan. 17. 22:30
1/4 anonim válasza:
Ha nem etették degeszre, akkor semmi baja nem lesz tőle.
Gondolom, az ételbe volt belefőzve?
2/4 A kérdező kommentje:
Igen. Sótlan csirke volt, zöldfűszerekkel, paradicsomszósszal -só nélküli diétárűt tart anyósom- bio barna rizs volt mellé. Gondoltam az rendben van. De volt benne tejszín is. Nem sok, és el is fleejtette. Aztán mondta hogy ja az is van benne.....
2011. jan. 17. 22:44
3/4 anonim válasza:
Semmi baja nem lesz, ha eleve nem allergiás esetleg rá. Az én fiam születésétől kapott mézes teát. Pedig cukrosan sem ihatta volna, méz meg csak egy éves kortól. Mégis itt van és semmi baja.
4/4 A kérdező kommentje:
okés, köszi, :) megnyugodtam
2011. jan. 17. 22:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!