Szerintetek adjak a féléves fiamnak HIPP-es bébiételt, ami 4 hónapos kortól adható viszont az összetevői között fel van tüntetve tej és tejszín is?
Figyelt kérdés
HIPP zöldségpüré tejszínes spenót, azt nem írja hány százalék tej van benne, tejszín 3%. Mikor megvásároltam ezt nem figyeltem, csak most olvastam el. Elméletileg ilyesmit egy éves koráig nem ehetne a baba, mégis 4 hónapos kortól adható?!2011. jan. 31. 13:38
1/5 anonim válasza:
adhatod nyugodtan, a bébiételben fel van dolgozva a tej, tejszín, ezt kaphatja. Ez ugyanaz, mint a 4 hónapos kortól adható málnás bébikaja, azt is ehetik a kicsik nyugodtan.
2/5 anonim válasza:
Szia!Én sem figyeltem és még nem mertem odadani neki,pedig már 7 hónapos is elmúlt.De lassan lehet megpróbálom:S
4/5 anonim válasza:
Mivel 4 hónapos kortól adható így én már 4 hónapos korától adom neki...
5/5 anonim válasza:
Ha 4 hónapos kortól adható, nyilván olyan formában van benne a tejszín, amit már kaphat egy gyerek 4 hónapos korában.
Egyébként én adtam neki ilyet már 4 hónaposan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!