Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Mit lehet tenni, ha valóban...

Mit lehet tenni, ha valóban lopják a gyerekeket? Totál bepánikoltam, bele is őrülnék ha még több eset megtörténik. Ti ez ellen, hogy védekeztek?

Figyelt kérdés
A gyomrom a torkomban. Mostanában sok a rémhírnek kikiálltott hír, de hallottam esetet közeli ismerőstől, hogy a szomszédjukkal megtörtént, a gyereknek kivették fél veséjét majd visszavitték ugynarra a helyre, ahol játszott, a szülők pár percre nem figyeltek rá. Nyaralni voltak a Bulgár tengerparton egy héttel ezelőtt. Mit tehet egy idősebb nagyszülő, egy gyerekeket sétáltató ovónéni,, stb.? Nem vagy és nem is lehetsz mindig te vele, hogy óvd mégis meg? Hasonló valós esetekről tudtok? Totál kivagyok. Készülünk nyaralni, de szinte már erről is hajlandó vagyok lemondani, úgy megijedtem.
2011. júl. 24. 23:10
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
Ha emlékezetem nem csal, én egy hasonló filmet láttam. Szerencsére csak film volt! persze, vannak beteg idióták, akik gyereket "lopnak", de talán ez annyira nem elterjedt. Az meg természetes, hogy az ember retteg, hogy bármi történik a gyerekével, de az aggódást sem lehet túlzásbavinni! Ne gondolj a legrosszabbra,mert megszállottá válhatsz..vagy esetleg bevonzod a bajt. Óvd, féltsd,vigyázz rá. "Anyák! Megszülitek az aggódást gyerekeitekkel!" egy anya
2011. aug. 3. 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!