Mit lehet tenni, ha valóban lopják a gyerekeket? Totál bepánikoltam, bele is őrülnék ha még több eset megtörténik. Ti ez ellen, hogy védekeztek?
Nagyon jót mulattam a kérdéseden. A gyereket elvitték, kivették a fél veséjét, majd visszavitték oda, ahol játszott... És a szülő mindeközben mit csinált? Ez nem pár perces téma.
Amúgy meg a sajtó tele lenne vele, ha igaz lenne.
Másrészt, normális szülő nem veszi le a szemét a kicsi gyerekéről, nemhogy pár percre, de pár másodpercre sem, főleg idegen helyen.
Ha igaz lenne, akkor tele lenne vele a sajtó. Emlékezz a kis Madeleine történetére, napokig volt téma, és utána is még előkerült a Híradókban, ahogy voltak új fejlemények.
Itt is ha a 2 éves kis Kolompár Dzsesszika elkószál Mucsarögöcse-alsón, akkor kint van 100 ember, akik átfésülik a terepet és búvárok kutatják a közeli tavat.
Nem kell minden marhaságot elhinni, ami az ismerős ismerősének a keresztanyjának a sógorával történt.
"a gyereknek kivették fél veséjét majd visszavitték ugynarra a helyre, ahol játszott, a szülők pár percre nem figyeltek rá."
Itt egyébként jót röhögtem. Persze, úgy választják ki a gyerekeket, hogy de helyes kis szöszke, visszük a veséjét és eladjuk mint egy lopott mobilt. Az nem úgy van, hogy bármelyik vese bárkibe beültethető.
Anyuka, gondolkodjon már egy kicsit ha nem esik nehezére!
Most majd jönnek azok akiknek a szomszédja ismerősének a rokonának a kollégájával épp megtörtént.
Komolyan mondom, ha valakinek gyereke lesz elveszíti a józan eszét?
Időről-időre felröppennek ezek a mesék,és sokan még szítják is azzal,h azt állítják,egy ismerősükkel történt meg.
Gondold végig:komolyan elhiszed,h egy vesét kivenni pár percig tart??És ebbe belefért,h elvigyék és visszavigyék??
Sokáig a Tescoban/Corában/akárhol,bevásárlókocsistól elrabolt gyerek sztorija vitte a prímet,aztán jött a kocsiba/mentőautóba berángatott gyerek meséje,most ez.Nem kell mindent elhinni,figyelni kell a gyerekünkre,és kész.
A nagyobbak tényleg lehettek bűncselekmény áldozatai, vagy maguktól mentek el egy rettenetes családból.
A kisebbeknél itt Európában nagyon ritka az igazi emberrablás, a legtöbbet a másik szülő rabolja el, vagy valami más lehet a háttérben, és nem véletlenül azokat a gyerekeket vitték el.
Igen, történnek extrém esetek, mint amikor terhes nőből kivágtak gyereket az USÁban, de ezek egy kézen megszámolható esetek. Nagyobb esélye van a gyerekeinknek arra, hogy a suliból hazajövet elcsapja őket az autó.
Még csecsemők esetében elképzelhető hogy valaki megpróbálja ellopni, de 1 évesnél nagyobb gyerek esetében szerintem szinte 0 az esélye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!