Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » A szobatisztaságnak így kéne...

A szobatisztaságnak így kéne működnie, vagy valami gond van?

Figyelt kérdés
Kislányom kb 3 napja bilibe pisil. Aminek én nagyon nagyon örülök, büszke is vagyok rá. VIszont mindegy egyes cseppnél bilit kér, ez kb óránként kétszer-háromszor. Valami gond lehet vele, hogy sokszor csak csepegtet, betegségre utal, vagy egyszerűen csak az "újdonság varázsa", hogy bilibe pisilhet, és az tetszik Neki?
2011. júl. 21. 15:38
 1/4 anonim ***** válasza:

Szia!

Szerintem ez inkább jó, mint rossz.

Az enyém inkább bepisil a gatyóba, minthogy a bilire üljön. Bilifóbiája van :S Bocs az offért, de erre nem tudtok vmi megoldást írni??

2011. júl. 21. 15:46
 2/4 anonim ***** válasza:

Azt is élvezi, hogy ő ilyen nagylány, és már bilizni is tud, meg ha minden bilizésnél jól megdicséred, akkor természetesen azért is, mert az ilyet neki is jól esik hallani. Ez most félig játék még neki, és élvezi.

Nem baj.

Majd beleun, kicsit lanyhul a dicsérgetés, és majd csak akkor bilizik, ha már nagyon kell. :)

2011. júl. 21. 15:49
 3/4 anonim ***** válasza:
Ha többször csak cseppek vannak, akkor szerintem jobb lenne legalább a védőnőt megkérdezni.
2011. júl. 22. 07:05
 4/4 anonim ***** válasza:
Szia, mi is kb 2 hete kezdtük, és ugyanez van, a kisfiam kb 5percenként kéri a bilit, és tényleg pisil is bele valamennyit. Gondolom ahogy érzi, egyből szól, mert ezt kérjük tőlük. :) Szoktam neki szólni ilyenkor, hogy egy picit még várjunk, hátha bírja még egy kis ideig, és semmi gond, bírja! Próbáld ki Te is! :)
2011. júl. 22. 14:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!