Mit adtok 2 éves gyermeketekre ilyen időben mint a mai?
Ezzel én is mindig bajban vagyok... :S
Az enyém most kint játszik az udvaron, és egy közepes vastagságú kabát van rajta, alatt egy polárpulcsi, nadrág, zokni, sportcipő. Sapka, sál nincs.
Próbáld úgy öltöztetni, ahogy te is jól érzed magad. Ha kimész, és fázol úgy, ahogy a gyerkőc van felöltöztetve, akkor adj még rá valamit, és fordítva.
Szia! Dani fiam decemberben volt 2 éves. Ma sokat sétáltunk, egy póló, egy vékony és egy vastag pulcsi volt rajta, de a vastagabb hamar lekerült. Farmer, zokni, sportcipő.
Mondjuk mi nem vagyunk fázósak, télen is "csak" harisnyát és nacit hord, de nem egy gyereket láttam ma overallban... Egyébként ha nem jó neki, úgyis szól, nyűgösködik:)
Egy tartalék vékony sapi azért van nálunk, de a vastagat, a sálat és kesztyűt már eltettük:)
Amúgy rajtunk sokan megbotránkoznak, de sosem volt még beteg:)
Ha valaki megkérdi, hogy fázik-e vagy melege van-e, közömbösen mondom, hogy nincs és abbahagyja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!