Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » Kislányom 3 éves lesz. Eddig...

Kislányom 3 éves lesz. Eddig nagyon szépen beszélt a korához képest. Mostanában sokszor elkezd pöszén, selypítve beszélni. Pedig ki tudja rendesen is mondani. Hogyan kezeljem?

Figyelt kérdés
Sokszor mondom neki, hogy én ezt így nem értem, meg beszéljen rendesen. Már lassan oda jutottunk, hogy normálisan alig beszél. Lehet, hogy minél jobban erőltetem annál jobban csinálni fogja?
2011. júl. 7. 21:51
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Az én lányom is ezt csinálja,szintén 3 éves lesz és van két 11 hós öccse. Utánozza őket. Remélem leszokik, én is mondom neki hogy szépen beszéljen, bár ő csak néha csinálja hála Isten.
2011. júl. 8. 10:50
 12/13 anonim ***** válasza:
A helyes megfejtéseket már meg is kaptad, kedves kérdező. Ha további megnyugtatás számodra, ezt a gyakori, ÁLTALÁNOS (nem csak a beszédfejlődésben előforduló) jelenséget úgy hívják: regresszió. :) Nyugalom, ez csupán ideiglenes visszatérést jelent egy korábbi életkori sajátossághoz, és nem fogja ettől még elfelejteni, amit már tud. ;-) Ahogy már megírták: egy kis testvér féltékenység. Szóval semmi komoly. ;-)
2011. júl. 8. 20:39
 13/13 Bimbo95 válasza:
0%
Irgalmatlanul vágd pofán, hogy kiköpje a fogait akkor megtudja milyen pöszének lenni-----> hidd el soha többé nem akar pöszén beszélni
2011. júl. 25. 16:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!