1,5 és 3 éves piciket milyen ágyban/ágyakban altatnátok/altattatok?
1,5 és 3 éves fiaim vannak.
A nagyobbat 1,5 éves korában költöztettük ki a kiságyból, leesésgátlós gyerekágyra, most azon alszik.
A pici rácsosban.
Most akarunk váltani, a kicsi megkapja a leesésgátlós gyerekágyat, a nagynak pedig veszünk egy heverőt.
Én olyan nagyon azért nem értem a kérdést:)Most akkor van egy 20 hónapos babátok és majd jön a pici? Vagy 2 van már, de akkor hogy 20 hónapos a nagy?
Ha 1 gyerek van ő miben alszik most? Ezt akarjátok valami másra lecserélni?
Légyszí ezeket írd meg kicsit érthetőbben, mert így nem tudok válaszolni, mert lehet, hogy pénzkidobás lenne amit esetleg írnék.
Más érti a kérdést?:)
Első vagyok.
Emeletesen mi is gondolkodtunk, mivel kevés a hely, de én nem merném. Nem is attól félek, hogy éjszaka legurulna, hanem hogy nappal is ott hancúroznak, játszanak a szobában, elég szeleburdiak, tuti leesnének. Szóval mi kizártuk, szerintem 10 év alatt nem biztonságos.
Dupla sem lenne jó nálunk, mert mindkettő sokat mocorog, forgolódik éjjel, zavarnák egymást.
Szia
Nekem 22 hónap van a lányaim között.
Mi kombinált ágyat vettünk a nagynak, mivel 22 hónaposan nem akart leesésgátlóson aludni (unokatesónál próbáltuk). Így egy 140*70es ágyat kapott (kb. ilyen: [link] mi használtan 10 ezerért vettük matraccal), ami rácsos, de a rácsai leszedhetőek. A kicsi ment a rácsoságyba.
kb. 2,5 éves volt, mikor ő kérte, hogy szedjük le a rácsot, ekkor átalakítottuk leesésgátlóssá, mert a két végéről az elemeket az oldalára is fel lehet tenni, így leesésgátló is megvan :-D
A pici maradt még természetesen a rácsosban.
Most kezdi a nagy kinőni a kiságyát, most 4,5 éves, a pici 2,5. A nagynak veszünk egy alacsony galéria ágyat aminek az aljában szekrény és tároló van ( [link] hasonló csak olcsóbb :-D ), Így az nem foglal helyet, a pici meg megkapja a junior ágyat.
Utolsó vagyok
Az lemaradt, hogy szerintem nem érdemes egy ágyban altatni őket, hiszen más egy kicsit a ritmusok. Mi nyaraláskor próbáltuk őket egyágyban altatni, katasztrófa volt. Egymás mellett van az ágyuk, de mindkettőnek megvan a maga kis vacka :-D, amit telepakolhat, vagy üresen hagyhat, attól függ mennyi alvóskája van.
Így már értem, köszi!
Egy ágyban nem altatnám őket soha, semmiképp, max végszükség esetén mondjuk nyaraláskor.
Nekem ikreim vannak, ha jól emlékszem 4 éves korukig aludtak a 140x70-es rácsos ágyban, de az első rács már le volt szerelve. Ezután kaptak emeletes ágyat, és soha semmi gond nem volt, nem estek le.
Ma is az az ágyuk, külön szobájuk lett, szétfűrészeltük , így normál 90x210-es lett belőle.
Nekünk ez tűnt a legpraktikusabb megoldásnak.
Barátnőméknél a kicsi másfél, a nagy 3 éves.
Ott az emeletes ágy, a nagy alszik alul, a kicsi még a rácsos ágyban. Ha nagyobbak lesznek, a nagy felköltözik, a kicsi meg alulra. Az is átalakítható 2 külön szimpla ággyá a későbbiekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!