Hany eves kortol altattatok a gyerkocotoket kulon szobaban?
Figyelt kérdés
Az en kismanom 16 honapos.2010. dec. 30. 03:42
1/10 anonim válasza:
szia. én próbáltam 1,5 éves korától. egy ideig próbálkoztam, majd visszajött hozzánk, aztán megint és így tovább. Most 4,5 éves és az ágyunk mellett van az ő ágya és ott alszik, mert szokta simogatni a kezemet elalváskor (talán cumipótló lehetett neki,de még nem hagyta el). A kis fiam 4 hónapos és az ő ágya is a szobánkban van. De igazából nem bánom,mert úgysem maradnak itt örökre. Egyszer csak azt veszed észre,hogy már nem vágyik annyira a közelségedre, külön szobában alszik stb. Ki kell élvezni ezt a pár évet. Tv-ben hallottam, kis gyerek kérdezte,hogy neki miért kell egyedül aludnia, hisz ő kicsi, mi pedig már nagyok vagyunk mégis együtt alszunk apával. Elgondolkodtató...
2/10 anonim válasza:
Mindhármat amióta hazajöttünk a kórházból. Soha nem volt velüök emiatt semmi baj.
3/10 anonim válasza:
6 hónapos korától
Igaz, nekem sokáig fel kellett kelnem hozzá éjszaka, de a külön alvással nem volt gond.
4/10 anonim válasza:
3 napos korától.Igy szokta meg,nem is tud velünk aludni.nyugodt és békés éjszakái vannak.és nekünk is.
5/10 anonim válasza:
A nagyot 2,5 éves korától, akkor költöztünk nagyobb lakásba.
A kicsit 2-3 hónapos korától, de csak 1 gyerekszoba van, így együtt vannak.
A nagy 1,5 éves korától alussza át az éjszakát, a kicsi 2,5 hónapos korától...
6/10 anonim válasza:
Nem egészen egy éves volt, amikor külön szobát kapott. Én külön szobában altattam volna már korábban is, de nem volt rá lehetőség, 11 hónapos korában költöztünk nagyobb lakásba, ahol már lehetett saját szobája. Nem volt semmi gond belőle, hiszen korábban is egyedül aludt el, én csak jóval később mentem utána lefeküdni, amikor már aludt. Csak ahhoz kellett kb. egy hét, hogy az új lakást megszokja, abban az egy hétben úgy aludt el, hogy közben simogattam a haját, de aztán már ment minden úgy, mint régen.
7/10 anonim válasza:
Első perctől külön alszik!De minden éjszaka 2-4x ébred!Akkor átmegyek hozzá,megetetem,megitatom,visszaadom a cumit,vagy csak megsimizem.Attól függ mit szeretne.6 hónapos
8/10 anonim válasza:
Amióta hazajöttünk a kórházból külön alszik a kisfiunk. Nagyon korán átaludta már az éjszakákat, és ha gond volt, akkor inkább én mentem át az Ő szobájába, külön ágyra aludni.
9/10 anonim válasza:
A nagyot 4, a kicsit 5 hónapos korától.
10/10 anonim válasza:
3 és fél éves koruk környékén mindkettőt. A pici 2 éves, tavaszig min. velünk alszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!