16hónapos babánál hihető a 93cm? Én erősen kétlem, de lehet csak nem találkoztam még vele!
Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 23:20
11/14 anonim válasza:
Nem volt sovány, olyan volt, mint egy csecsemő, nem újszülött. Az enyém 54 cm és 3400 gramm volt, arányaiban végülis hasonló.
12/14 anonim válasza:
Azért 1 éves kor után (sőt már előbb) a növekedés meglehetősen lelassul, arra nem szabad alapozni, hogy a fiam egyévesen már ennyi és ennyi, mert utána jön egy időszak, amikor sem súlyban, sem magasságban nincs gyors növekedés...
13/14 anonim válasza:
Én az a fajta vagyok, aki hiszi, ha látja. Bár alapjába véve nem kételkedem abban, amit írnak, de ez esetben mégis.. Szerintem 83 cm akart lenni, az a 93 cm. Mi mindketten 180 cm-esek vagyunk, a gyerekünk magasabb a többi vele egykorúnál, de szerintem olyan 86 cm lehet. (59 cm született).Lehet, hogy pipiskedett a mérésnél:))))
14/14 anonim válasza:
Kisfiam 58 cm-rel és 4070 grammal született.
1 évesen 83 cm,15 hónaposan 85 cm,18 hónapos volt nemrég,most 87 cm.
Már őt is magasnak mondják.
Szerintem az elirás,az a 93 cm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!