Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Kisgyerekek » 16hónapos babánál hihető a...

16hónapos babánál hihető a 93cm? Én erősen kétlem, de lehet csak nem találkoztam még vele!

Figyelt kérdés
2011. jún. 27. 23:20
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
elég extrémnek hangzik... bár aki 65cm-rel születik...?
2011. jún. 27. 23:28
 2/14 A kérdező kommentje:

Pedig ezen az oldalon olvastam egy korábbi kérdésben. Valakinek a gyereke 16hósan 93cm. 62cmrrel született,és azt hiszem 3600grammal.

Nem értem miért szeretnek annyira túlozni?!

2011. jún. 27. 23:33
 3/14 anonim ***** válasza:
Nem lehetetlen, de jó magas az én fiam "csak" 85 cm volt és mindig magasabb volt az átlagnál.
2011. jún. 27. 23:42
 4/14 A kérdező kommentje:
Oké,de egy 62cmes gyerek hogy lehet 3600gramm?! Ha logikusan gondolkodunk,ez a magasság átlagban egy 3hónaposnak felel meg,aki olyankor 6-8kg. Tehát ha igaz hogy 62cmrrel született(amit kétlek),akkor eléggé sovány volt szegény gyerek.
2011. jún. 28. 00:01
 5/14 anonim ***** válasza:

Párom állítólag 62cm-vel született. A fiam 5 hetesen kezdte hordani a rugit amit az apjától örökölt és a nagyi megőrzött neki :-)

De anyósom mondogatja is, hogy amiatt, hogy ilyen hosszú volt, hozzá kellett kicsit híznia a magasságához, mire igazán szép baba lett.

2011. jún. 28. 00:17
 6/14 anonim ***** válasza:
Én nem tartom hihetetlennek. Az én kisfiam most múlt 1 éves és 86 centi. Mindig mondják, hogy úristen mekkora, meg hát a tanácsadáson látjuk a kis kortársait... Én sem vagyok alacsony és az apukája sem, nekünk az lenne furcsa, ha picike lenne. Ja és ő 49 centivel és 2690 gr-mal született.
2011. jún. 28. 06:43
 7/14 anonim ***** válasza:

Szerintem is elég hihetetlen, vagy valahogy elmérték, nekem is volt már hogy a védőnő vmi irreális magasságot mondott. Illetve van aki a ruhaméretből következtet holott sokszor az is csalóka.

Amúgy is 1 éves kor után már annyira rohamosan nem nőnek, tehát az én fiam 84 cm volt 1 évesen (hozzátenném volt pár kisfiús sőt kislányos ismerősünk is akik hasonlóan nagyok voltak) de 2 évesen meg már "csak"95 cm.

A lányom pedig egy évesen 74 cm volt, 16 hósan 79, most 21 hós 84 cm. Viszont mivel jó húsban van így 92-es ruha kell rá, de ettől még nem gondolom hogy 92 cm lenne:))

2011. jún. 28. 08:13
 8/14 anonim ***** válasza:

Bocs, utolsó vagyok a lányom 4400al és 60 cm-mel született, szóval nem mérvadó a születési hossz, vagyis nem feltétlenül mert a lányom ahhoz képest nem számít magasnak egyáltalán, pedig mindketten azok vagyunk a férjemmel...

a fiam csak 55 cm-esen született mégis mindig magasabb volt.

2011. jún. 28. 08:15
 9/14 anonim ***** válasza:
Együtt szültem valakivel, akinek elhúzódó szülés után be kellett tenni a babáját inkubátorba, oxigénhiány miatt. Csak úgy fért be, hogy éppenhogy :) 62 cm-rel született, 3880 grammal. A saját szememmel láttam, szóval van ilyen. De azt nem tudom, hogy 16 hósan mekkora lett. Anyja-apja magas egyébként.
2011. jún. 28. 10:52
 10/14 A kérdező kommentje:
Oké,akkor elhiszem. De te láttad,nem volt nagyon sovány az a baba? Annyira nem tudom elképzelni ezt a magasságot ennyi súllyal! nem akarok kötözködni,de tényleg furcsa!
2011. jún. 28. 10:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!