Miért verekszik 3,5 éves kislányom?
Figyelt kérdés
Amikor szeptemberben elkezdte az ovit akkor az volt a bajuk az óvónőknek ,hogy mindenkit ölelgetett puszilgatott ( jelzem mindenhol ezt csinálta pl játszótéren utcán is stb )Állandóan rászóltak érte. Most pár hete folyton azért panaszkodnak ,hogy verekszik.Én komolyan nem értem hiszen itthon meg ismerösöknél ,játszótéren nem verekszik..Nem értem mi válthatja ki nála ezt de nem vagyok benne biztos ,hogy ő a kezdeményező..2011. jún. 21. 17:23
11/11 anonim válasza:
Nem tudom kaptál-e választ a kérdésedre azóta. Először is, az ovi nagyon sokszor jár ezzel, főleg az első, összeszokós időszakban. Eltanulják egymástól a jó és rossz dolgokat egyaránt, például a verekedést is. Biztosan van a csoportban verekedős, és onnan jön a minta neki. Így védi a saját akaratát, sajnos. El fog múlni hamarosan. Remélhetőleg az ovis gondozók is segítik ebben.
Az ölelgetéssel pedig az égvilágon semmi baj sincsen, de ezt te is tudod. :))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!