Visztek a játszótérre chipszet, meg mindenféle "nasit"? én annyira utálom, kedves anyukák kipakolják a padra, nagy halom chipsz, pufi-kuki, ropi stb.
Szerencsére én még nem találkoztam ilyesmivel, pedig mi aztán rengeteget játszózunk. Én sem örülnék ilyesminek, mert az enyém se egy nagy evő, és akárcsak te, én is arra figyelek, mikor mit adok neki. Lehet néha kukoricapufit enni, nem akarom, hogy tiltott gyümölcs legyen, de nem mindegy, hogy mikor.
Mindenképp azt javasolnám, ha nincs a közelben más játszó, hogy ilyenkor próbáld meg máshova csábítani a gyereket, pl. hintázni vagy bármi. Illetve amit már előttem írtak, a következetesség mindennél fontosabb, ha elmondod neki, hogy ebéd előtt nem eszünk ilyesmit, idővel így meg fogja szokni, hogy ő abból nem eszik.
Azt, amit valaki írt előttem, hogy "szar"-nak nevezd más gyerek ennivalóját, nem javasolnám, ennek tényleg csak az lehet az eredménye, hogy nem köszönnek és nem hívják a gyerekek a tiédet maguk közé, én ennek abszolút nem örülnék. Azért, mert mások nem pont úgy élnek, mint mi, még nem kell elzárkózni egy elefántcsonttoronyba, főleg nem a gyerekeket elzárni. Ők úgy csinálják, mi meg így, ennyi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!